Strasno, kazna bih trebala da bude da nema nijednog stola vise napolju, barem za 6 meseci
Strasno, kazna bih trebala da bude da nema nijednog stola vise napolju, barem za 6 meseci
Ti mislis samo zato sto je nesto sa zapada da je to nesto dobro?
Maligni uticaj zapada...
Kako si me provalio?Ti mislis samo zato sto je nesto sa zapada da je to nesto dobro?
...da je makar povučeni etaž nego ovo...sa sve kosim krovom! Izgeda neuredno i aljkavo pre svega...da zanemarimo sve ostalo
Da izboksujes da temelji ne mogu da izdrže nadogradnjuKonacno na moju zalost zgrada u kojoj zivim je dosla na red za nadogradnju, ja jedini protiv, svi ostali za. Ima li neko ideju kako ih spreciti?
Izvestaj o lokaciji kaze ne mogu se formirati nove stambene jedinice, oni kazu moze.
Ништа, Савамала.Nelegalna gradnja na Altini - mašine rade kao da je "legalna"
Na adresi Ugrinovački put 22. deo u beogradskom naselju Altina između brojeva 22 i 24 se gradi nelegalan objekat. Uprkos zabrani dalje gradnje, jer je gradilište zatvoreno od strane građevinskog inspektora, investitor i dalje gradi, navodi se u mejlu koji je dobila redakcija jutarnjeg programa...nova.rs
Генијално, ово изгледа као оне немачке средњовековне куће са комунистичком изведбом.
Oplenačka ulica, staza najbliža autobuskoj stanici Generala Zgonjanina u smeru ka gradu.Gde tačno je ovo na PB?
Da, ako bi armirani beton i ovaj beli demit bili jedine 2 moguće opcije za obradu fasade dograđenog sprata...Besmisleno je očekivati da ljudi rade fasadu od armiranog betona.