Samo mi nije jasno, odakle ideja da sam ja, konkretno, protiv obeležavanja svega što si naveo, čak sam i sam dao ideju kako bi to moglo da funkcioniše. Apsolutno nije tačno, niti sam u svom komentaru igde insinuirao da bih želeo da i jedan kvadrat tog objekta bude iskorišćen u komercijalnu svrhu, koju pominjete. Loša vam je koncentracija, umor, razumem.
Ali ljudi bijemo istu bitku, nemojte biti slepi. Na kraju krajeva i da se odabere drugo rešenje, sve dok verodostojno i dostojanstvo prikazuje i OBELEŽAVA značaj ovog mesta, neću biti ljut i neću se protiviti.
Moje je lično mišljenje da bi u ambijentu Kosančićevog venca, obnova (što je bukvalno tema ove teme), makar fasade, bila prikladna.
Nemojte zaboraviti da živimo u vremenu gde, zgrade - građevine kao svedoci prošlosti nekog drugog, davno zaboravljenog Beograda, nestaju brzinom svetlosti. Ovde postoji šansa da se taj ambijent, osećaj i sećanje obnovi, koliko toliko. A na nama je kolektivna, odgovornost da ne dozvolimo da se tu pojave kafići, restorani i slično. Pa vi razmislite, pre nego što sledeći put komentarišete samo eto da biste rekli nešto, čini mi se da je 199 strana toga sasvim dovoljno.