Šta je novo?

Енергопројект / Блок 24 - Бежанијска коса, М3-3

to je sve sto su mi preneli... i kao da naknadno stanari mogu da se organizuju da samostalo urede vidikovac i preurede kao igraliste za decu.

jel se zna nesto sto se tice odrzavanja koliko ce biti mesecno i da li se travnjaci odrzavaju samostalo ili ce neko biti zaduzen za to?
Da bi nešto legalno uređivali mora da pripada stambenoj zajednici. Ako dobro vidim taj zemljani deo je deo iste parcele na kome se nalaze stariji Energoprojektovi stambeni objekti, a i nekim čudom je zonirano kao "Površina za stanovanje" 🤔
1742393926826.png

Da bi nešto legalno uređivali mora da pripada stambenoj zajednici. Ako dobro vidim taj zemljani deo je deo iste parcele na kome se nalaze stariji Energoprojektovi stambeni objekti, a i nekim čudom je zonirano kao "Površina za stanovanje" 🤔
Pogledajte prilog 233110
uzeo sam i a da nacim pogled na geo srbija i ekatastar da vidim kome pripada...jeste malo cudno... kazu da ne sme da ostane ono brdo... ulazio sam i u A deo, tamo jos dosta ima da se radi i mobilijar u parku dela A nije postavljen... kad li ce tamo biti useljenje 🙈

Vrh