Скупље су за коришћење, деца би се дрогирала маркерима, а шкрипање је многима неподношљиво.direktor":ofpxzesa je napisao(la):Jedina zamjerka sto nisu stavili bjele table da se pise markerima umjesto kredom
Комшија Тајмс, хвала за плусићћћ. Ја сам на 200 метара од школе и сад ето док ово куцкам са прозора од дегажмана кроз терасу видим један мали део школе !times12":3sleg58u je napisao(la):И од мене +
Шта ти је техника и савремена комуникација ! Живим на 100 метара од школе
и најпре на интернету видим да су завршили ул. Марка Ристића Чини ми се
да је прошле недеље била пуна песка.
Кокос, хвала за плусићћћ. И мени се учинило да је сала за физичко некако премалена, док сам је гледао са спољње стране (од напољу !). Међутим кад сам ушао унутра и видео уживо, сасвим је другачији осећај, а осећај скучености "вара" на слици. Некако има се осећај простора кад сте у сали за физичко, а вероватно томе доприноси и облик крова. Барем ја тако то доживљавам.kokos":3sleg58u je napisao(la):Gago, dobio si + za reportažu. Škola izgleda super, samo jedna ogrooomna zamerka, sala za fizičko je premala. Kao i u većini škola, sala je malo šira od terena za odbojku koji je širok 9 m, malo. Sala mora da bude veličine barem košarkaškog terena, ako ne može rukometnog.
boca-ica":3sleg58u je napisao(la):@Гага
+1
Hej, pa ima i cesmu u dvoristu sto je retkost danas :kk:
11. 11. 2011
НОВИ ДРВОРЕД НА БЕЖАНИЈСКОЈ КОСИ
Jедну од значајних садњи представља формирање новог дровреда у Грчкој улици на потезу дуж Бежанијског гробља.
Јесењи период у коме се налазимо, када је у питању зелени свет, пре свега карактерише садња. Скоро свакога дана нека од зелених градских површина постаје богатија садним материјалом.
Тако, једну од значајних садњи свакако представља формирање новог дровреда у Грчкој улици на потезу дуж Бежанијског гробља. Како би грађанима стамбеног насеља, које се налази преко пута, изашли у сусрет и заклонили поглед на гробље, Секретаријат за заштиту животне средине преузео је обавезу финансирања, а ЈКП „Зеленило Београд“, извођења ових радова.
У дрвореду у Веспучијевој улици, где је до сада посађено 60 јавора биће засађено још 14. У Грчкој улици и на паркинзима дуж ње до средине наредне недеље биће засађено још 188 липа и 68 платана. У питању су школоване саднице пречнике 4-6цм, висине 3м са формираном крошњом. Све саднице ће добити вертикалну заштиту- анкеровањем.
Ова садња представља наставак озелењевања стамбеног насеља, у коме од његове изградње, пре 15 година, ништа није урађено. Ова врста радова започета је тек прошле године садњом у улици Недељка Гвозденовића.
Вредност радова је око 2,6 милиона динара.
Дирк, ни Грчка ни Норвешка улица нису погрешно решење. Те две улице су планиране као транзитне улице да "одвуку" сав тај саобраћај (транзитни) који се креће по Б. коси, а сад иде кроз Недељка Гвозденовића и осталим околним улицама.Dirk":weabypia je napisao(la):Pozdrav svima na forumu,teme su sjajne i drago mi je da postoji ovako nesto!
Hvala veliko gradonacelniku i gradu Beogradu za skolu i vrtic, izgledaju fantasticno ALI mi smo to cekali 20 godina, ogroman vremenski period, ZNACI jos 20 godina pa dom zdravlja.
Bio sam u Grckoj ulici i mislim da je resenje skroz pogresno. Steta gradska vlast razmislja u fazonu "Ko ima pare nek zivi kod Arene ili starog Merkatora a vi na B. Kosi ima da gledate groblje i dalekovode ceo zivot". Da su borove ili nesto zimzeleno posadili problem bi bio resen, ovo listopadno drvece bas ne pomaze ni malo!
Zaboga, kakav je to odnos prema grobljima???Гага":37428577 je napisao(la):Што се гробља тиче, шта мислиш како је оним људима који станују око Новог гробља у Баје Секулића, Северном Булевару или код Централног гробља у Заплањској или Игњата Јоба, они су још ближи тим гробљима, буквално на 20 метара ! У Игњата Јоба улици је и онај вртић који исто са 20-30 метара удаљености "гледа" у Централно !!!
Човек је таква животиња да се навикне на све, јер мора !
igorko":1mqmeeov je napisao(la):Zaboga, kakav je to odnos prema grobljima???Гага":1mqmeeov je napisao(la):Што се гробља тиче, шта мислиш како је оним људима који станују око Новог гробља у Баје Секулића, Северном Булевару или код Централног гробља у Заплањској или Игњата Јоба, они су још ближи тим гробљима, буквално на 20 метара ! У Игњата Јоба улици је и онај вртић који исто са 20-30 метара удаљености "гледа" у Централно !!!
Човек је таква животиња да се навикне на све, јер мора !
Pa tu se nalaze naši preminuli članovi porodica, rodbina, prijatelji, komšije, kumovi, ... naše babe i dede, roditelji nas matorijih, i svi ćemo tu jednoga dana završiti...
Od nekoga ko leži na nekom groblju, zaboga, svi potičemo....
Na groblja se, pre ili kasnije, presele naši bliski i dragi... i svi ćemo tamo završiti...