Bezaninac
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 29.03.2012.
- Pohvaljen
- 1.523
Gago, postoji PDR za Vojvođansku (Surč.) i Surčinsku od autopuske obilaznice u Surčinu do Grčke ulice. On upravo obrađuje potez koji si ti ovde obeležio i koji je predmet ovog poziva za nabavku geodetskih usluga. Ovaj PDR je mislim podeljen na dve faze, prva obuhvata potez od raskrsnice sa Grčkom do autobuske okretnice na Ledinama , dok druga faza obuhvata potez od te okretnice do zapadne granice plana, odnosno autoputske obilaznice u Sručinu.
Na osnovu toga zaključujem da će se spajanje Grčke i Surčinske odvijati samo u sklopu neke buduće rekonstrukcije i proširenja Surčinske ulice, koja bi korespondirala sprovođenju I faze ovog PDR-a. Onda govorimo o nekih 1 km saobraćajnice (450 m nove + cca 600 m postojeće) što mislim da je ipak veliki finansijski poduhvat za Grad, kako zbog eksproprijacije zemljišta, i dužine deonice, tako i zbog mogućeg rušenja nekih objekata koji se nalaze preblizu budućem profilu proširene Surčinske.
Na osnovu toga zaključujem da će se spajanje Grčke i Surčinske odvijati samo u sklopu neke buduće rekonstrukcije i proširenja Surčinske ulice, koja bi korespondirala sprovođenju I faze ovog PDR-a. Onda govorimo o nekih 1 km saobraćajnice (450 m nove + cca 600 m postojeće) što mislim da je ipak veliki finansijski poduhvat za Grad, kako zbog eksproprijacije zemljišta, i dužine deonice, tako i zbog mogućeg rušenja nekih objekata koji se nalaze preblizu budućem profilu proširene Surčinske.