StariPosmatrač
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 19.09.2018.
- Pohvaljen
- 2.775
1. b) Da, kad Beograđani izvrše pritisak na kanalizacionu mrežu Gročance hvataju mrežama kod Smedereva...
Dobar dan! Molim clanove foruma za info i savet. Naime razmisljamo da kupimo za izgradnju kuce ili plac sa kucom u Grockoj. Svidja mi se kraj, pogled na Dunav, zelenilo, infrastruktura u smislu vrtica, skole, doma zdravlja, opstine. Na slikama sve izgleda lepo ali ne znam puno o toj opstini i zato molim da mi neko kaze sledece:
- Da li stvarno ima klizista? Ima li smisla gledati placeve bas na Dunavu? Da li bude bujica s obzirom da je nizvodno od Beograda?
- Da li se oseca blizina Vinče u smislu smrada i zagadjenosti?
- Kakvo je stanje sa vodovodom? Sa jedne strane citam po oglasima da pored placeva ima prikljucak na vodu, a sa druge strane citam da vodovod Mladenovac-Makis bice zavrsen 2023. i Grocka bice prikljucena. Od cega se snabdevaju stanovnici Grocke?
- Koja je otprilike cena gradjevinske dozvole u Grockoj?
Naravno ako ima neko ko prodaje plac sa ili bez kuce, pisite mi. Hvala svima!
А имаш ли информацију када ће и да ли ће бити завршен пут Лештане Раван - Врчин Траншпед? Пут је пробијен у дужини од око 2 км, ширине 6 метара још 2018-те, урађени су шахтови, насут је 100 метара и ту се стало. Тренутно је у лошем стању, недовршен, поново је зарастао у шибље, вода га је однела на неколико места, за аутомобиле је непроходан, може се само тракторима.Линија 300 ће бити уведена након завршетка радова на обилазници.
Pa sad, verovati flajeru ili videti svojim ocima?Ово је предизборни флајер из фебруара 2018-те године. Обећали су пуштање линије исте те године. Ова је пуштена после 4 године, друга вероватно никад и неће. Овим темпом само обећања из овог флајера неће моћи да испуне у наредних 40 година.
Pogledajte prilog 132651
А како сад изгледа? По мени је одавно фавела, за коју имамо српску реч - Калуђерица. И све је речено.Kaludjerica ce za koju godinu izgledati kao brazilska favela
Јел то нема законских оквира да се процес спречи? Ако не, господо драга, због чега онда тражите од буџета паре за решавање комуналних проблема који сами направисте?Tu nema resavanja jer je prenatrpano i juznjaci se svakog dana doseljavaju.