Wile E. Coyote
Advanced
Pričali smo o tome ranije, Kumodraška je problem jer i sada je2 prima saobraćaj. Tako o5 dolazimo na proširenje neke od ulica...
Mislis, saobracajni razvoj nema alternativu? Ima, svuda u svetu, odavno, ali samo ne kod nas. Tuzno.PIGLET":1y8jnbei je napisao(la):Razvoj nema alternativu :kk:
Zaslužuješ +10!sizif":3d8sinxz je napisao(la):Друго, твој отпор индивидуалним возилима прелази у талибанлук. Човече, аутономија и слобода кретања је иманентна човеку, а за 10 година возићемо далеко чистија возила него што је то данас случај. И мени су одвратни мајстори што пале четири мигавца где им се дигне, али што'но кажу "нећу да због Педра мрзим све Мексиканце".
Ti sam kažeš da je bolesna. Sizif ju je nazvao "talibanlukom"... :lol: :lol: :lol: I mislim da nije pominjano nikakvo širenje saobraćajnice na uštrb trotoara nego na račun starih kuća.stf":3e654wyx je napisao(la):A to da je moja borba protiv vozila bolesna je idiotska konstatacija iz srednjeg veka. Ako prosiris saobracajnicu na ustrb pesaka, to je takodje ‚‚krsenje slobode kretanja‚‚ moj ‚‚pravedniku‚‚ :lol: :lol: :lol:
Posto se jasno vidi da se sve nove zgrade grade na regulacionoj liniji koja ce jednom dozvoliti prosirenje ulice... Ovakva ideja je i meni padala na pamet... Ako vec rade ulicu pre rusenja svih problematicnih blokova sa starim kucama, kad dodje vreme, lakse ce se dodati dve trake sa jedne strane tramvajske bastice, nego izmestati sine u sredinu buduceg 2+2 bulevara.ranko999":1o29xz6z je napisao(la):Ako je plan, da kad se sruse sve kucice sa leve strane, bude 2+2 i tramvaj u sredini onda bi sad trebalo postaviti tramvaj levo i dve trake desno. A, kad se steknu uslovi onda dodati jos te dve trake sa leve strane...