dziggy
Advanced
Da nisu slucajno planirali da posade neko drvo u Vojvode Stepe, ima li mesta za to? I da li postoji neki projekat na uvid kao sto je to bio slucaj sa Bulevarom otoich.
marrecar":2ew6lycc je napisao(la):Mene i dalje zanima gde ce ici 33...
Вожд":n9r2jn95 je napisao(la):Слажем се у вези замене трамваја тролејбусима у случају Војводе Степе.
Uf i jopet..... al ajde samo pomalkoПа то је рецепт за потпуни колапс јавног превоза на Вождовцу.
boca-ica":oddi289m je napisao(la):Uf i jopet..... al ajde samo pomalkoПа то је рецепт за потпуни колапс јавног превоза на Вождовцу.
Kolaps je kad bi se smanjuje
a ovde se dodaje još jedan oblik javnog prevoza
i time će gradjani birati prema ličnoj potrebi
Autobusi ostaju
Limenko ide u gotovo susednu ulici gde sa manje stanica bi se i kretao brže
pogodno za ljude koj samo ,,tranzitiraju,, kroz V. Stepe
Trola kao dodatak za ljude koj žive ili imaju ,,posla,, u V. Stepe
Meni kao laiku , mož biti da se to zove rasterecenje a ne kolaps .
Zamisli kako bi tek limenko proleteo kroz taj bulevarАутобуси буквално пролете кроз тај булевар.
Били би и више него радосни, али опет, има их јако мало, по мени недовољно да би се исплатило инвестирање у измештање, тј. однос уложено-добијено није повољан.boca-ica":15ksv1jt je napisao(la):Zamisli kako bi tek limenko proleteo kroz taj bulevarАутобуси буквално пролете кроз тај булевар.
na radost svih onih koj žive ili imaju posla naročito iznad tog bulevara tj. V. Stepe :!:
Занимљиво.boca-ica":15ksv1jt je napisao(la):Baš zato sto sam cesto morao da špartam
i kolima i tramvjem i autobusima i peške
pritom zbog dosta jednosmernih koristio koje-kakve prečice izmedju zgrada
formirao sam svoje mišljenje.
Nema potrebe za žrtvovanje samo ima za kont. mreži potkresivanja krošnje,...U Bulevaru bi se žrtvovao lep drvored na centralnom ostrvu...
Homer Jay":2hg5op46 je napisao(la):Beograđani mrze tramvaje jer taj sistem prevoza ovde nikada nije dobro i do kraja realizovan, a i zato što (delimično pogrešno) veruju da ih je tramvaj koštao metroa.
boca-ica":3l9naenu je napisao(la):Žao mi je sto ce slupati silne pare na vadjenje šina i nanovo postavljanje
umesto da ih prebace u susedni Bulevar JNA (ima mesta oko središnjeg drvoreda)
a te saobracajne trake da koriste i nova linija trola i automobili
te da ,,ograničena,, ul. V.Stepe bude maksimalno funkcionalna
Ovako je samo estetska promena a poboljšanje funkcionalnosti jedva iznad nule
ili kao sto je prioritetno trlola, ( lično više volim tamvaj)...ili kao sto je prioritetno tramvaja...
sigurno se šališ jer to znači...a ovi na obodu sa leve strane ka banjici uglavnom imaju automobile...