Šta je novo?

Železnice - svaštara

Znači obnovili su neke? Pošto mislim da u jednom trenutku nije vozila nijedna ili fazon jedna ili dve.
Na 7 lokomotiva je urađena investiciona opravka u Reloc-u i SK je na 444-007 sam u svojoj radionici u Nišu odradio remont. Tako da pretpostavljam da je to i cifra koja se odnosi na broj ovih lokomotiva u saobraćaju.

Uh, pa od tad su mnoge od njih otišle u aut, naročito od kada su stigle Vectronke, koje su isto otišle u aut. Ja sam mislio da pričaš o nečemu skorijem...

SKG - preduzeće parazit.
Kargo ništa nije slao u remont posle ovih severina. Možda vratio par rumunki u život koje su dugo bile VO. I toeto.

Pozdrav,

Arhiva, baš old school...

bgd5.jpg

Pozdrav,

Petar

Овај лучни железнички мост у позадини постоји и данас преко Вука Врчевића беше?

Pozdrav,

Evo malo egzotike...
Nikada nisam bio neki specijalni ljubitelj parnih lokomotiva...ALIIIII...

Ova GospoDŽa mi je uvek izvlačila osmeh na lice...elegantna, jednostavna, pouzdana, neuništiva /ona, bubašvabe i onaj Dačić.../...'krila' ove lokomitive uvek su joj /bar meni/ davala poseban šmek...
Rađena u hiljadama komada, čuvena ratna 50-ica...trčala svuda po Evropi, ima je i kod nas još uvek na par zaraslih koloseka...jedna je čak vukla i 'Romanitiku', mislim da je na reparaciji u Mariboru trenutno /ako neki ima precizniji podataka neka me ispravi slobodno/...

Lokacija: Kajzerslautern, ispred 'Railmint'-@, 2022ge, jun mesec...

U ovom deljenju malo više fotografija ali nije za zameriti...

50-1.jpg

50-2.jpg

50-3.jpg

50-4.jpg

50-5.jpg

50-6.jpg

50-7.jpg

50-8.jpg

50-9.jpg

50-10.jpg

50-11.jpg

50-12.jpg

50-13.jpg

50-14.jpg

50-15.jpg

50-16.jpg

50-17.jpg

50-18.jpg

50-19.jpg

50-20.jpg

50-21.jpg

Veliki pozdrav svim pravim ljubiteljima pare...

Petar

Vrh