Šta je novo?

Železnice - svaštara

Čak je verovali ili ne postojala direktna linija izmedju Pariza i Sables d'Olones na moru gde je poslednje kilometre prelazio TGV tako sto mu se prikačila dizel lokomotiva koja ga je vukla na neelektrificiranoj pruzi što je delovalo jako neobično.

images-1.jpeg
mqdefault.jpg

35921545786_0d17382f89_b.jpg

Danas sam prvi put bio na Prokopu, da ispratim neke goste.

Jedina zamerka na samu stanicu mi je higijena peronskog dela. Sve je musavo i uflekano a mermer dodatno ističe prljavštinu jer je sjajan . Imam osećaj da je sve od betona da se pola tih fleka ne bi ni videlo. Ovako mermerni peron moraš da glancaš onom polirkom a to će uraditi nikad.

Brojao sam putnike u vozu za Niš. Ukupno 14 krenulo sa Prokopa. E to je pravi problem, ovaj mermer će se očistiti.

Jedina zamerka na samu stanicu mi je higijena peronskog dela. Sve je musavo i uflekano a mermer dodatno ističe prljavštinu jer je sjajan . Imam osećaj da je sve od betona da se pola tih fleka ne bi ni videlo. Ovako mermerni peron moraš da glancaš onom polirkom a to će uraditi nikad.

чуда ми чуда

Е не, у Србији очерупаш, ставиш тако да могу и друи да черупају, а онда је оставиш да пасе траву

O да! А што тек касне!

Они брзи сименси, по 1,5ч
Локални можеш и да не дођеш где си кренуо. Поквари се усред њива. Сваки пут кад сам користио њихову железницу, нешто се десило.

Vrh