Šta je novo?

Železnice - putnički saobraćaj

Rákosrendező:

Pustimo ime, konačno je dobio numeraciju 411/419:

Screenshot (146).png
Screenshot (147).png

Nekako i očekivano.

Sada imamo lep niz od 410 do 413, dok se ne penzionišu RVR.

Jel ima neko info ? Šuška se da će u petak možda biti dan D... da bi pustili saobraćaj. Pogotovo se kod privatnika to može čuti

Ako neko od onih koji se razumeju u grafikone redova voznje je vec video predlog novog rea voznje Beograd - Subotica/Kelebija, imaju neki polasci obojeni zeleno. Sta to znaci?

Ako neko od onih koji se razumeju u grafikone redova voznje je vec video predlog novog rea voznje Beograd - Subotica/Kelebija, imaju neki polasci obojeni zeleno. Sta to znaci?
Da nemaju pojma šta rade

To je verovatno neki njihov interni način obeležavanja vozova koji još nisu uklopljeni/dogovoreni. Verovatno je ovo okvirno (mada mislim da će ovako ostati, samo će oko njih vozove pomerati)

• Sviđa mi se
Reagovanja: btw
Тако што је направљено привремено одељење за ТК пругу НС - СУ у Београд Центру, независно од ТК БГ - НС.

Znači moći će ETCS da funkcioniše sa zatvorenom stanicom NS?

To je verovatno neki njihov interni način obeležavanja vozova koji još nisu uklopljeni/dogovoreni. Verovatno je ovo okvirno (mada mislim da će ovako ostati, samo će oko njih vozove pomerati)

Vozovi za Budimpeštu i Beč jesu dogovoreni i ugovoreni (imam potvrdu sa OBB). Samo su potrebna fina podešavanja. 8 polazaka dnevno za Budimpeštu je oko 2200 sedišta kapaciteta dnevno za Budimpeštu. Sumnjam da će biti tolika potražnja osim možda vikendom, pošto će sad biti moguće napraviti jednodnevni izlet u Budimpeštu. Eventualno bi vozovi za Beč mogli imati veću popularnost zbog brojnih Srba u Beču.

Po meni je bolje takt IC vozova BG-SU uklopiti sa međunarodnim vozovima tako da jedan sat ide za SU, a drugi sat međunarodni. Čak je zgodno i za obrt garnitura.

Problem je što u Subotici zvanično dozvolu ima samo prvi peron i prvi kolosek. Na tom koloseku treba da se naređaju vozovi za Beograd,Novi Sad, Zrenjanin, Sombor, Segedin...nemoguća misija

Nisam optimista. Pothodnik dole je ponovo raskopan. Probija dole podzemna voda, i baš se muče to da reše. Navodno će biti posednuti Žednik i Vrbas

Poslednja izmena:
Vrh