Šta je novo?

Železnice - putnički saobraćaj

1000010159.jpg

2413 Regio
1000010167.jpg

To se nenja. Npr. SBB u njima matičnoj Švajcarskoj, ima revizije na 6 godina. Na svakoj se menja navlaka a na svakoj drugoj i sunđer.

...mada,što se tiče Švajcarske, dovoljno je pogledati pantografe na tranvajima i trole na trojbusima.
Naši ne izgledaju tako ni novi.

To se nenja. Npr. SBB u njima matičnoj Švajcarskoj, ima revizije na 6 godina. Na svakoj se menja navlaka a na svakoj drugoj i sunđer.

...mada,što se tiče Švajcarske, dovoljno je pogledati pantografe na tranvajima i trole na trojbusima.
Naši ne izgledaju tako ni novi.
Ne sećam se da je ovaj 2413 bio ovakav prošle nedelje - jeste bio mega prljav ali nije bio iscepan

Ne sećam se da je ovaj 2413 bio ovakav prošle nedelje - jeste bio mega prljav ali nije bio iscepan

To je zato što je taj turnus radila druga garnitura.
Posle 12 godina, mora nešto i da se zameni unutra, potrošni materijal jbg.

Nešto iz Želvoza, nastavljen je posao na 006 i 002, za 001 & 009 i dalje nema pomaka u dogovoru.
1000062555.jpg

1000024776.jpg

Nađoh slučajno sa jednog snimka na YouTube, na Flirtovima podserije 000, počeli su sa ugradnjom širokih pantografa, zbog plana da ova garnitura ide i za Segedin. Negde sam pročitao da je u planu da se na 5 garnitura ugradi po jedan širok pantograf. Možda i grešim.

Nego, sad primetih na ovom videu da nema više brendinga SOKO na CRRC vozu. Da nisu ipak odlučili da ga drugačije brendiraju od Stadler KISS-a?

Je l me zezaš, ja sam se sprdao!?

Ne zezam. Dnevni voz Beograd - Budimpešta je nosio ime Hunyadi, kasnije je dobio ime Ivo Andrić. Po centralnoj Evropi vozovi često nose imena po istorijskim ličnostima. I kod nas je ranije bilo tako, dok smo imali međunarodne vozove.

Nego, sad primetih na ovom videu da nema više brendinga SOKO na CRRC vozu. Da nisu ipak odlučili da ga drugačije brendiraju od Stadler KISS-a?
Koliko sam ja primetio samo na prvom vozu koji je stigao su bile nalepnice koje su otpale kad su ga poslali za Češku, ostali su stigli bez njih.

Никако. Лого нека буде без словног контекста, да сви памте форму. Натписе двако нека пише на свом језику

Vrh