Месец дана за сервис кафе апарата? Као да сервисирају комплет обртно постоље, а не кафе апарат.Bratska ekipa primetila takođe, pa pitali za kafee:
Pogledajte prilog 238834
Jel bi to značilo da carinici od Beograda šetaju vozom, ili ulaze tek u Subotici?
Sent from my Pixel 7a using Tapatalk
Месец дана за сервис кафе апарата? Као да сервисирају комплет обртно постоље, а не кафе апарат.![]()
Tzv. Krčagovo.Uzice teretna?
![]()
Sijarto: Železnička pruga Beograd-Budimpešta biće završena do kraja godine
Modernizacija železničke pruge koja povezuje Budimpeštu sa Beogradom biće završena do kraja ove godine, čime će se prestonice dve zemlje naći praktično na dohvat ruke jedna drugoj, najavio je u Beogradu mađarski ministar spoljnih poslova i trgovine Peter Sijarto. „Da bi ovo bilo zaista brzo i pgradsubotica.co.rs
Kažu Mađari do kraja godine do Budimpešte. Hoće da organizuju graničnu kontrolu u toku kretanja voza. Alal vera da su odustali od one sulude Vesićeve ideje. Ustvari, to verovatno nikad nije bila ni ideja nego Vesićevo trabunjanje.
Guangzhou / Shenzen/ Hongkong imaju granicni prelaz samo u Honkongu. Voz ide brzo, jedna granična kontrola nakon izlaska iz voza.
Za tako nešto bi se trebalo u Pešti napraviti poseban peron![]()
Mene cudi da imaju granicni prelaz, posto HK nije posebna drzava.Guangzhou / Shenzen/ Hongkong imaju granicni prelaz samo u Honkongu. Voz ide brzo, jedna granična kontrola nakon izlaska iz voza.
Za tako nešto bi se trebalo u Pešti napraviti poseban peron![]()
Jedna zemlja, dva sistema. Ne šta ima granicni prelaz nego ima i carina, a i kinezima trebaju vize za HKMene cudi da imaju granicni prelaz, posto HK nije posebna drzava.
Ne mogu da skontam na kom koloseku se ovo odvija, ne vidi se mreža nigde.Na 461-011 je zablokirala VI osovina. S obzirom da lok nije mogla do Zemuna, radovi na obrtnom postolju su morali da se izvedu na otvoreno uz pomoć pomoćnog voza.
Ne znam ko je autor fotografija, dobio sam ih u inbox..
Швеђана. Швеђанке су локомотиве 441.
Ima li smisla pazariti 9 kom?
потато, потејто. свакако се и једни и други распадају
Za Srbijavoz.Planiraš da otvoriš firmu privatnog putničkog železničkog prevoznika?
Ima li smisla pazariti 9 kom?
Ako je cena neodoljiva pa ajde,ovako i ne bas.