Opet lupetaraju budaletine po forumu...
Navedeni su redovni busevi koji inače voze, dakle u njih ulazi kontrola, a onaj ko ide do stanice Petrovaradin da bi putovao vozom, po donetoj odluci ne plaća kartu.
I samo sam to napisao. Sve dalje su tvoje neke zaostale frustacije prema meni, koje po nekoj inerciji iznosiš, ne čitajući šta konkretno pišem.
Ako mene tog napisanog posta treba da bude "sromata i da se brukam", ti očigledno nisi pročitao ni razumeo šta sam napisao. Prijavio sam ti post jer diskvalifikuješ ljude bez ikakvog razloga.
Al sav besmisao tvog posta o železnici da mene treba da bude sramota jer ne plaćam kartu (kad ni ne treba da se plati po donetoj odluci) je da sam maločas platio kartu od 1200 dinara, da se vozim kao čovek do Beograda. Kako sam se i vozio pre 5 godina i više...
Pogledajte prilog 224316
Sram tebe da bude što mene komentarišeš sa visine. I te kako sam spreman da platim za dobru uslugu, ovo je danas bila muka. Čekao sam 30 minuta autobus broj 1 koji saobraća sa Klise, da se vrarim iz Biga donekle, bilo gde, molio sam boga da naiđe bilo šta. Ne znam više ni čime bih ni kad stigao do Petrovaradina pa sam izgubuo svu volju za železnicom i platio 1200 dinara Nišekspres nazad za Beograd.
Jeziva usluga u raspalim plavim busevima nalik na one beogradske iz 1990tih., za koje ne znam ni gde idu...
Otužan je Novosadski javni prevoz ne vredi pisljive pare. Po tebi bih rekao da ga zaslužujete, ali građani Novog Sada i gosti koji ga posećuju ovo mučenje (po paprenoj ceni ako se karta kupuje kod vozača, bez sms plaćanja i platnom karticom) svakako ne zaslužuju. A želehnica sj*ebana maksimalno dok daljnjeg!