Šta je novo?

Železnice - putnički saobraćaj

Шта нам урадише мигранати? Ми њих третирамо као богови, за разлику од друге, а оних нам руши углед Београда.

Pa što ne odoše u BNV da noće po nedovrsenim zgradama ako je do njih i ako su bogovi?

Ja sam i neke od tih zgrada bio obišao u izgradnji, sve čisti zidovi, nigde opuška a kamoli migranata...

јесу, боље да нису (пример је Београд - Зајечар):

Hvataj.JPG

Jedva cekam da nadjem na mapi nesto poput Beograd-Čačak polazak.. Posto vec ima previse gresaka jer ne daj Boze da se prvo provere sve informacije pre nego se objave... Levo koleno bi izgubili.

Bez panike, Norvežani sa silnim fjordovima i planinama imaju slične probleme hahaha. ;)

Према Гуглу стигао бих за експресних нешто мало јаче од 4 сата с тим да бих морао да устанем у 3 сата или да чекам до 16.
Из неког разлога не нуди ништа од полазака између.

1003453276.jpg

Према Гуглу стигао бих за експресних нешто мало јаче од 4 сата с тим да бих морао да устанем у 3 сата или да чекам до 16.
Из неког разлога не нуди ништа од полазака између.

Pogledajte prilog 216206
ja samo hocu vidim ove sto ne znaju srb voz aplikacije da koriste da slepo veruju ovim greskama

Ni bolje ni gore nego u ostalim državnim sistemima. Jednom rečju užas. Teško će oni naći radnike.

Dobro je da su se setili za blagajnike, nijedan nije bio primljen još od podele preduzeća.

Nude program prekvalifikacije, nekome će biti zanimljivo

Ni bolje ni gore nego u ostalim državnim sistemima. Jednom rečju užas. Teško će oni naći radnike.

Pa da, ali za razliku od mnogih drugih državnih poslova, ovde se radi non stop, noćni rad, vikendi, praznici itd, a pitanje je da li će neko i sa svim dodacima za takvo angažovanje sustići zaradom nekoga ko samo ladi u nekoj kancelariji 8-16. Takav sistem se ne može podizati sa bedno plaćenim i nemotivisanim ljudima.

Dobro je da su se setili za blagajnike, nijedan nije bio primljen još od podele preduzeća.

Nude program prekvalifikacije, nekome će biti zanimljivo

Da li je istina da će i železnice krenuti putem policije svojevremeno, pa će i za bitne tehničke poslove primati i obučavati ljude po skraćenom postupku, u vidu kursa? Mislim na mašinovođe, dispečere itd.

Vrh