spatiotecte
Professional
- Učlanjen(a)
- 09.02.2007.
- Pohvaljen
- 17.441
Jbg nema više KSR-a
Да није иницијативе и жеље тих обичних људи да раде, железница би се одавно распала, јер систем не постоји.
Po kom kriterijumu su neke isprekidane, neke tanke a neke debele?Мапа железница Србије. Аутор Југ Церовић.
Pogledajte prilog 209508
Потражи одговор на ово питање од Hitachi-ja или на мрежи која се зове Интернет.Po kom kriterijumu su neke isprekidane, neke tanke a neke debele?
Zvao bi ja Internet ali nemam broj.Потражи одговор на ово питање од Hitachi-ja или на мрежи која се зове Интернет.
Све у свему добра мапа, без нетачних информација (попут пруге Лозница - Ваљево или непостојања пруге Књажевац - Зајечар, ко што беше на прећедничкој мапи .)Мапа железница Србије. Аутор Југ Церовић.
Pogledajte prilog 209508
Nisu, jer je podebljano i Pazova-Šabac-Zvornik.Podebljano su IC / IR linije, ako sam dobro skontao. Isprekidano pruge bez putničkog saobraćaja.
Poražavajuće je videti da su skoro svi međunarodni vozovi ukinuti.Мапа железница Србије. Аутор Југ Церовић.
Zvao bi ja Internet ali nemam broj.
Ako je verovati sajtu Srbija Voza, tri pari vozova dnevno Zrenjanin-Beograd Centar/Ovča bi trebali krenuti sad od 1. septembra, kao i prigradska železnica Aleksinac-Niš-Leskovac.Autor, (ne)popularni Zidar, je pokušao da na karti prezentuje u isto vreme i putnički saobraćaj i uopšteno infrastrukturu i ispalo je malo nesrećno.
Podebljano su IC / IR linije, ako sam dobro skontao. Isprekidano pruge bez putničkog saobraćaja.
Ovo pošta Srbije objavljuje novu markicu?Мапа железница Србије. Аутор Југ Церовић.
Pogledajte prilog 209508
Autor, (ne)popularni Zidar
Нови Сад — Суботица почиње са радом крајем Новембра, али зато Сегедин — Будимпешта је, колико сам ја сазнао, у застоју са радовима. То објашњава зашто су те линије испрекидане. Ове подебљане су, верујем, најпрометније и вероватно имају више колосека у оба правца и за повратак.Po kom kriterijumu su neke isprekidane, neke tanke a neke debele?
Zanimljiva ideja, ali meni je baš ružno.
Нови Сад — Суботица почиње са радом крајем Новембра, али зато Сегедин — Будимпешта је, колико сам ја сазнао, у застоју са радовима. То објашњава зашто су те линије испрекидане. Ове подебљане су, верујем, најпрометније и вероватно имају више колосека у оба правца и за повратак.
Kao i svake druge godine krene pa za par dana stane.Ako je verovati sajtu Srbija Voza, tri pari vozova dnevno Zrenjanin-Beograd Centar/Ovča bi trebali krenuti sad od 1. septembra, kao i prigradska železnica Aleksinac-Niš-Leskovac.
Nije nista po planu, radovi su posle skoro godisnje pauze nastavljeni, zvanicno, 15.5.2024., uz obecanje Orbana da ce pruga biti zavrsena u 2026. i da ce iste godine krenuti saobracaj. Realno, bice odlicno za Srbijavoz i nase putnike i privredu ako bude gotovo 2027., cak i 2028. godine je prihvatljivo, ako se zna da postoji rizik da projekat potpuno stane.Kakva Segedin - Budimpešta u zastoju sa radovima? Segedin - Budimpešta voz ide na svakih sat vremena i tamo nema nikakvih radova. Radi se pruga Subotica - Kelebija - Budimpešta (nema veze sa Segedinom) i nikakvi zastoji tamo nisu, već sve ide po planu da se otvori do kraja 2025. Već pisano milion puta na ovoj temi.