Оно, неке пруге су стварно безвезе укинуте, у БГ чвору све.Panto, jesi li ti siguran da mi govorimo o istoj grupi ljudi?
Govorimo o FB grupi, gde se u nebesa uzdižu "hruščovke", "kenedijevke" i ostale mašine iz hladnoratovskog perioda, a oplakuju se pruge koje su zatvorene, ako ne već u vreme SFRJ, onda barem u doba Kraljevine Jugoslavije.
А мене на wlambz
Konta, al neće niko da gukne.Wlabmz je dveipola, ne mogu ds verujem da skoro niko ne konta od početka.
Mislim, nemam ništa protiv kolege forumaša, samo mi simpatično..
Rebrendiro se čovekWlabmz je dveipola, ne mogu ds verujem da skoro niko ne konta od početka.
Mislim, nemam ništa protiv kolege forumaša, samo mi simpatično..
7 sati traje putovanje Zemun-NišKakvo je stanje danas bilo na pruzi Beograd-Niš? Na sajtu ne izlistavaju kašnjenja, je li moguće da ih nije bilo? Treba sutra da idem.
Katastrofa. Nisam sadista toliki pa ne idem do kraja, idem srećom samo do Velike Plane.7 sati traje putovanje Zemun-Niš
Srecom pa ces putovati 2,5h do VPKatastrofa. Nisam sadista toliki pa ne idem do kraja, idem srećom samo do Velike Plane.
Опет је јефтиније од Ласте. И има климу.Srecom pa ces putovati 2,5h do VP
Neverovatno koliko ta klima ume da bude odlučujući faktor za putovanje flirtom.Опет је јефтиније од Ласте. И има климу.
али тврда седишта...ко би то трпео скроз до Бијелог поља...Neverovatno koliko ta klima ume da bude odlučujući faktor za putovanje flirtom.
Dnevni Barac već sada ima potražnju za saobraćaj u sinhronu.
Neverovatno koliko ta klima ume da bude odlučujući faktor za putovanje flirtom.
Dnevni Barac već sada ima potražnju za saobraćaj u sinhronu.
Verujem da je u unutrašnjem solidno popunjen, taj polazak je uvek bio dobro iskorišćen, bar iz mog iskustva.
Vrlo retko koristim voz, na relaciji Beograd-Aleksinac. Sada putovanje traje u rasponu od 5.5h do 6h, ali iskljucivo saobraca regio voz. Brzi bi putovao 4.5, a 2015. sam brzim putovao 3.5h.Katastrofa. Nisam sadista toliki pa ne idem do kraja, idem srećom samo do Velike Plane.
Sada putuje oko 2.15 a u najsrećnije vreme je brzi preko Mladenovca išao oko 1.45 dok je putnički klatio i više od dva i po sata. Taj deo pruge i nije tragičan kao dalje do Jagodine.Srecom pa ces putovati 2,5h do VP