Čuo sam od radnika u vozu da planiraju da reše ovo sa kablovima tek pred otvaranje pruge za Suboticu.
Kako beše ono, "vozovi sa najmanje kašnjenja u Evropi". Baš je lepo sazrela ova budalaština.
Čuo sam od radnika u vozu da planiraju da reše ovo sa kablovima tek pred otvaranje pruge za Suboticu.
a bih rizikovao.
4 para REX vozova Zemun - Novi Beograd - Prokop - Rakovica - Mala Krsna - Požarevac i obratno.
Praktično bi preskočio većinu stanica tako da bi ušteda vremena bila velika.
Putnički saobraćaj ne ide preko Male Krsne samo iz razloga što signalizacija nije u funkciji. Dugačka su vozna vremena između stanica gde je moguće ukrštanje pa je nemoguće tako organizovati saobraćaj. Takođe devastirana oprema na rasputnicama K i K1 je još jedan razlog.Ljudi, zaboravite na tu priču. Kad se zatvori Resnik-Mladenovac-Plana sav teret ide preko Male Krsne, nema putničkog saobraćaja još minimum 6 godina
Pozdrav,Kad se planira povezivanje Panceva sa jugom preko novog mosta na Dunavu, onog preko kojeg ce se ostvariri i drumska veza ka Bubanj Potoku?
To znam i sam, ali ne znam kad se ocekuje da most bude uradjen, a i veza preko njega.
To znam i sam, ali ne znam kad se ocekuje da most bude uradjen, a i veza preko njega.
Pita gradonačelnika Bakića šta je ovo ispred (ispred železničke stanice) misleći da zgradu tj. palatu Ferenca Rajhla, gde je danas i muzej savremene umetnosti, a Bakić mu odgovara pa tu je konzulat Mađarske, Boss iii... (misleći da Boss kafić koji se nalazi odmah iza) kakve nesposobne fosne od ljudi...Vučić u Subotici: Otvaranje pruge godinu dana pre roka VIDEO
"Ovo je test vožnja, otvaranje će biti 24. novembra", rekao je Vučić u vozu. Naime, predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je testiranju nove deonice brze pruge od Novog Sada do Subotice.www.b92.net
Neko zlonameran bi rekao da su ti to samo teorije zavere.Gangula naknadno prepravlja BAS, Zvala naknadno prepravlja zeleznicku
Da nisu opasno nesposobni neko bi pomislio da su ga prvo namerno uradili debilno samo da bi ova dvojica na kraju ispali hősök, iliti хероји
Naravno da ima. Potraži na yt ima dosta videa tamošnjih radova.Da li postoje snimci sa Sentinela vezano za prugu u Madjarskoj ?
Da li postoje neki video snimci ili reportaze na njihovim medijima ili youtubu ?
Da li su oni uopste poceli da rade tu prugu ?
Sta se tamo tacno desava ? Zna li to iko pouzdano i ima li o tome neki izvestaj tacan i pouzdan na madjarskom jeziku ?
Da se nadovežemo na podtemu u temi BAS
https://www.b92.net/biz/srbija/vest...dao-naredenje-stanica-nece-biti-otvorena/vest
Upravo!Је л реално да су у Новом Саду ставили натписе на мађарском а у Суботици заборавили?
Oni to vole, sado-mazoPita gradonačelnika Bakića šta je ovo ispred (ispred železničke stanice) misleći da zgradu tj. palatu Ferenca Rajhla, gde je danas i muzej savremene umetnosti, a Bakić mu odgovara pa tu je konzulat Mađarske, Boss iii... (misleći da Boss kafić koji se nalazi odmah iza) kakve nesposobne fosne od ljudi...
Gradonačelnik si grada i ne znaš najpoznatiju zgradu u gradu, nego mu nabrajaš kafić....
A pre toga izađe na peron, pita gde je Pastor? Ovi muk ahahah ne znamo, protokol levo desno, pa ih je ponižavao, Maju Gojković, Bakića i treba da kad su apsolutne budale i glupani.
Da bi 2-3x naplatili isti posaoGangula naknadno prepravlja BAS, Zvala naknadno prepravlja zeleznicku
Da nisu opasno nesposobni neko bi pomislio da su ga prvo namerno uradili debilno samo da bi ova dvojica na kraju ispali hősök, iliti хероји