Boki123
Advanced
- Učlanjen(a)
- 16.02.2019.
- Pohvaljen
- 4.880
Sad moraju kod nas da se testiraju ili?Dve garniture su stigle večeras.
Sad moraju kod nas da se testiraju ili?Dve garniture su stigle večeras.
Svaka mora da prođe takvu vožnju.Sad moraju kod nas da se testiraju ili?
Otkud novi flirt u Užicu?
U vezi ovih novih Stadler i koneskih vozova - da li imamo nekog domaceg remontera koji moze da ih odrzava, ili ce za vece remonte morati da idu van zemlje? To je stavise bitno za dolazece kineske kompozicije. Stadler mozda i moze da se odslepa do proizvodjaca u Evropi, ali tegliti kompoziciju do Kine.... Karikiram, ali se nadam da imamo domace remontere spremne i sa licencama, da preuzmu taj posao. Ne moze sve da radi zeleznica sama.
Да ли је могуће да ст*** шкраба и ове модерне возове...
Шкрабају и кров цркве и тврђаву, шта их брига за возила да ли су млада или стара.Да ли је могуће да ст*** шкраба и ове модерне возове...
U funkciji su.На пружном прелазу у Малом Пожаревцу постављени полубраници, нисам сигуран јесу ли у функцији
Kako vidim iz tvog odgovora, hoces reci da nemamo domaceg remontera koji moze to da radi, i ne ocekujes da ce raditi u buducnosti.To je vrlo lako rešivo.
U garantnom periodu će vrlo verovatno osnovati svoju firmu na teritoriji Srbije i zakupiti po potrebi neki prostor, tako na primer radi "Metrovagonmaš" Beograd D.O.O.
E sada, kada dođe vreme za revizije/remonte, s obzirom da su to Kinezi, garantovano će izvesti u sopstvenoj verziji sa zakupom hale u nekom remontnom zavodu.
Ni ta Kina nije više toliko daleka, dovedeš radnike, spremiš delove i kreneš u posao, ne vidim neku perpsektivu da to izvode Srpske firme.
Чека се сада део од Малог Пожаревца до Мале Крсне ...U funkciji su.
27.12.2023. na deonici od Jajinaca do stanice Mali Požarevac je u rad puštena telekomanda Jug 2 u MZ režimu.
Pa je tako i pružni prelaz u Malom Požarevcu na bloku 1 pušten u funkciju.
Ovaj prizor na ovoj pruzi nije viđen sigurno 15 godina.
Pogledajte prilog 185740
Koliko znam mi smo prešli 60 km/h, mislim da je ovo od ranijeProsecna brzina vozova.
Pogledajte prilog 185768