Ovo je Top. Sve je bolje nego da lokomotiva pravi "profil".
Ovo je Top. Sve je bolje nego da lokomotiva pravi "profil".
I mislim da je ovo odradila neka privatna firma koju je unajmila infra.
Ovo je prava slika zeleznice, rešenje iz 19 veka.Novi dan - Most Svilajnac | Svilajnac, gradić u Pomoravskom okrugu, u blizini Resavske pećine i manastira Manasija, sa autoputem i ostatkom Srbije povezan je železničkim mostom,... | By Novi dan Srbija | Facebook
Svilajnac, gradić u Pomoravskom okrugu, u blizini Resavske pećine i manastira Manasija, sa autoputem i ostatkom Srbije povezan je železničkim mostom,...fb.watch
I mislim da je ovo odradila neka privatna firma koju je unajmila infra.
Ево доброг кандидата где да се пребаци стари Савски мост.Ovo je prava slika zeleznice, rešenje iz 19 veka.
Pa sistem podizanja obe rampe na dugme je za 7 razred osnovne škole, opštetehicko obrazovanje. Ne mora automatski, samo na dugme....
Koja je brzina na ovo deonici, ja kad vidim voz imam osećaj da ide 5kmh
Inače Vučić je obećao Svilajnčanima novi drumski most pored. Obećao....
Возови између Београда и Новог Сада саобраћају само једним колосеком, очекују се кашњења и отказивања полазака
Путнички воз 'Србија воза', који је саобраћао из Новог Сада за Београд, зауставио се у 14.55 сати на отвореној прузи између Инђије и Бешке, јер је на левом колосеку на овој деоници наишао на олабављени возни вод контактне мреже изнад пруге. Железнички саобраћај обустављен је на том колосеку и...www.rts.rs
Izgleda opet krađa na brzoj
I danas i sutra kašnjenja na novosadskoj zbog popravke na kontaktnoj mreži, javljaju na vestima.
Zbog čega je?Иначе, квар на контактној мрежи овај пут није због крађе.
Bože uveliko 21. vek a nama ljudi i dalje ginu jer nema branika ili polubranika.
Bože uveliko 21. vek a nama ljudi i dalje ginu jer nema branika ili polubranika.
Ginu i na prelazima gde ima branika i polubranika.Bože uveliko 21. vek a nama ljudi i dalje ginu jer nema branika ili polubranika.