Плацкарт / кушет /капсула, овако нештоZa oni koji ne znaju šta je plackart, ako su gledali onaj film Snowpiercer, e pa ona zadnja klasa tamo sa poređanim krevetima po celom vagonu, tako nekako to izgleda
To izgleda dosta moderno u Rusiji je to više izgledalo ovako... Pogotovo jer je moj voz išao kao Groznom dole... Recimo, muslimani se mole na tom prolazu... Stopala vire levo, desno, gde god se okreneš, leto, nema klime...
Groblje više ne postoji, svi krševi su isečeni osim jedne garniture. Na remont ne čeka ni jedna, osim one kojoj su motorna kola izgorela u Ovči,Kakvo je brojčano stanje sa RVR? Koliko je aktivno, koliko čeka remont ? Ne računajući one na groblji što su donori
Danas se u upotrebu pušta desna strana TPS-a a zatvara leva koja se do sada koristila. Za nju će trebati još oko 40 dana, kažu gospoda iz Colasa.@Rile, шта се дешава са радовима у ТПС Земун? Требало је да буду готови до краја ове године. Да ли ће бити тако или?
Nema profita u putničkom prevozu bez državnih subvencija. Nikad ga nije bilo, niti će ga biti.Jasno je da su delovi za vozove "skupi" ali takođe je jasno da je SV odavno neprofitabilan..
Има, али не у Србији.Nema profita u putničkom prevozu bez državnih subvencija. Nikad ga nije bilo, niti će ga biti.
Ja znam dva primera. Ali to su ekstremi.Има, али не у Србији.
Ja znam dva primera. Ali to su ekstremi.