Kako tužna stanica u Šapcu..
Niko nije mogao da očekuje ovakav porast tražnj. Mislim da se godinama nije ovoliko putovalo vozomDanas IC vozovi rasprodati, gužve u RE velike. Rešenja kratkoročnog nema jer nema garnitura, ali dugoročno će morati da stave dodatne polaske u sate kad nema RE voza i da saobraća sinhron. Velika je šteta što KISS ne može u sinhron, ako je sad ovako, kako će tek biti kad na ovo prikačimo i Suboticu.
Niko nije mogao da očekuje ovakav porast tražnj. Mislim da se godinama nije ovoliko putovalo vozom
Takođe savršen dokaz da u železnici ljudi nemaju pojma kako će im se nešto odvijati u budućnosti jer nisu mogli da predvide da će neko da se vozi vozom....I savršen dokaz da ako je ponuda solidna, da će putnici nju razumeti i rado prihvatiti.
Trenutno se u Subotici gradi i novi podvožnjak u produžetku Bajnatske ulice, nakon čijeg završetka se stiču uslovi za zatvaranje glavnog podvožnjaka u ulici Maksima Gorkog ili "kod Patrije" što je najavljeno na proleće (potpuni saobraćajni kolaps u najavi).
Jedino što me zanima da li šta će biti sa starom trasom pruge? Da li će se formirati tu nova ulica i saobraćajna veza kako sam nacrtao ili nekako drugačije? Trenutno od Senćanskog puta pored nadvožnjaka u izgradnji do naselja Aleksandrovo je zemljani put za traktore.
Sta se desava sa prugom kroz Vrcin? Ne vidim da se obavlja putnicki saobracaj? Jel to uopste u planu ?Ово сам пре неки дан прочитао, овде је у мају када су објавили за радове у тунелу Липе било објављено рок за завршетак радова на прузи Јајинци - Мала Крсна. Изгледа да је рок поново пробијен
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Nije,za sadSta se desava sa prugom kroz Vrcin? Ne vidim da se obavlja putnicki saobracaj? Jel to uopste u planu ?
A jel se zna bar okvirno kad će, onnosno gde je zapelo? Ranije sam istraživao i čini mi se da ta pruga nije planirana za Beovoz već za putnički saobraćaj. Jel to ostaje tako ?Nije,za sad
koliko je kasnio kad ide tom brzinom?Iz kog razloga danas KISS ide max 159km/h iz Novog Sada za Beograd? Nije valjda zbog neodržavanja već spuštena brzina?
Nije kasnio, nego me zanima razlog što ide sporije. Ne kasni voz ni kada umesto KISS-s ide flirt.koliko je kasnio kad ide tom brzinom?