Простим множењем струја (трајна) и напона (номинални) на моторима (под условом да их има 6 комада), излази 5400 што је већ једночасовна вшна снага.
Уколико мотора има три онда ј је трајно дозвољена снага вуче 2,7МВт а остало иде на напајање вагона. Уколико се гледају једночасовни параметри при максималном напону на мотора у другом случају излази 3,2МВт вуче. У случају 6 мотора, то је 6,4МВт што је апсурд, зато закључујем да вучних мотора има три.
Mislim da za sad postoji samo predlog reda vožnje na infrinom sajtu, međutim srbija voz dosta brzo menja stvari pa nije 100 posto istinito što tamo piše (primer je REx 710/711 koji od sept ne staje na dosta mesta, kao i najavljeni vozovi za Pančevo kojih nigde nema), ima i onih vozova za Novi Sad koje su ukinuli u septembru. Naravno, tu su Temišvarski vozovi, neki voz Beograd-Priboj-Beogra (verovatno samo vikendom, a radnim danima do Užica), Zrenjaninski vozovi. To sve mogu da puste, a ne morajuIma li neko novi RV 2022/2023 da ga na vreme objavi ovde na forumu? Prošle godine su čekali bukvalno zadnji sat pre početka važenja da ga postave na sajtu Srbija Voza.
Imaš li neki link sa tim predlogom RV 2022/2023 ? Ne mogu ga pronaći na sajtu Infra ŽS.Mislim da za sad postoji samo predlog reda vožnje na infrinom sajtu, međutim srbija voz dosta brzo menja stvari pa nije 100 posto istinito što tamo piše (primer je REx 710/711 koji od sept ne staje na dosta mesta, kao i najavljeni vozovi za Pančevo kojih nigde nema), ima i onih vozova za Novi Sad koje su ukinuli u septembru. Naravno, tu su Temišvarski vozovi, neki voz Beograd-Priboj-Beogra (verovatno samo vikendom, a radnim danima do Užica), Zrenjaninski vozovi. To sve mogu da puste, a ne moraju
Zeznuto je, moraš kao da otvoriš novu stranicu pa da refreshujes celu tu novu stranicuOvo neće da mi otvori čak ni u novoj stranici.
Pokušavam da otvorim novu stranicu, ali neće. Počne kao da je otvara i onda nestane, tako stalno.Zeznuto je, moraš kao da otvoriš novu stranicu pa da refreshujes celu tu novu stranicu
I nije ti ništa skinuo? Vidi u fajlovima mzd ti je skinuo. Ako nije probaj na drugom uređajuPokušavam da otvorim novu stranicu, ali neće. Počne kao da je otvara i onda nestane, tako stalno.
Ма какве "интерконекције као Оријент експрес", да неће неко да иде за Лондон са Балкана возом велике брзине? Најбоље да ми развијамо наш ноћни Те-же-ве...
Treba proveriti vučno brzinske karakteristike, ali onako na oko mi deluje da 2,2 MWt može da vuče 6 vagona 160km/h bez problema. A mi duže vozove nemamo.