Ukupan broj je 21 jedinica. A za relacije tek treba da se vidi.drum1":3hcwglif je napisao(la):Молим некога да ме подсети колико ових флертова стже и на којим релацијама ће се користити. Хвала! Симоновић рече да ће од првог јануара да се пуштају у саобраћај?
Kolor sema me podseca na ove autobuse 90-tih ako se neko secaSomi303":36jbokpn je napisao(la):
spatiotecte":2nu8p8w4 je napisao(la):Relacije ce najverovatnije biti ICS-ove, dakle:
Beograd-Subotica
Beograd-Nis
Beograd- granica sa CG
Verovatno ce i da zamene rusa na relaciji Novi Sad-Sid
Na taj nacin ce se osloboditi znacajan broj vagona i lokomotiva koji se koriste na tim relacijama.
U podpunosti u pravu.plusicdrum1":3hxm12np je napisao(la):једва чекамо да се возимо! сјајно сјајно.
Ипак, возови изгледају простачки, као за неку треће разедну земљу, можда то и јесмо, само нисмо свесни. Као ето, Србин видео воз први пут, па дај да офарба у боју заставе, црвено плаво - удри, у славу напретка, воз је понос Србије. Јадно. погледајте како су црногорски лепи нпр, ево старог вагона, врло елегантно и ненаметљиво! Има боје заставе, па опет врло шармантно.
Razor":245ywvhk je napisao(la):Nema logike da beli deo ponovo farbaju, da su ga hteli crvenog valjda bi ga ofarbali iz prve a ne dva puta da prelaze. Nije farbanje mali trošak pa da se igraju, očigledno je menjana šema?
I lepša mi je trobojka nego ona varijanta sa mrtvom crvenom i plavom u sredini. A i valjda će ih čuvati da ga Djox, imso i ekipa ne unište celog sa tagovima....
Somi303":2cx7ym4m je napisao(la):8) Него са ког Флицкр профила си преузео слику?
Nije ni meni kolor šema nešto, ali ipak, najbitnije je da ti vozovi budu ispravni, čuvani (i od Železnice, a posebno od putnika), održavani i konačno da se stane na put kamenovanjima iniciranim od strane autobuskih kartela.spatiotecte":euk4th4l je napisao(la):Mogli su neku lepsu kolor semu da mu nadju. Zar je toliko tesko biti kreativan?