dervisbegovic_
Higher intermediate
Ja u poslednjem času ulovio dve karte za 2.4.
To možda tek posle promo perioda, ovaj polazak u 10:05 je najjači trenutno polazak jer se koristi za turistička kretanja koja su tu u 9-12 uvek. Naravno, radnim danom uvek ima mesta kao i u nekim nestandardnim vremenima (recimo IC u 5:55). Mislim da će i posle promo perioda IC vozovi u špicevima i ovaj u 10 biti sjajno popunjeni jer viđam dosta dobrostojećih ljudi u odelima koji putuju između BG i NS što na posao, što na pozorišne predstave itd. Iz priče stičem utisak da su oduševljeni, još kad se otvori Novi Beograd gde će nam kraj biti.Eh, i ja kupih karte za Novi Sad. Šteta što je u subotu, 26. 3. 2022. Intercity polazak u 10 sati bukvalno popunjen. Jedva čekam da splasne malo to uzbuđenje i da bude karata, jer mi se ne klacka i staje na svaku stanicu svaki put kad idem za Novi Sad.
Сад би тапкароши прошли доброAuu, ove karte postale retke kao grafičke za kompjutere.
Jel imaju nameru da pustaju Bg voz iz Batajnice u ovoj deceniji Ili im je namera da naselje od 70ak hiljada stanovnika kome u smeru ka Beogradu gravitira jos toliko stanovnika Banovaca, Stare i Nove Pazove ostave na par desetina polazaka gsp-a dnevno?
Da se ovako gradilo BG-NS završili bi u roku.A mogli bi da pošalju iste ljude da završe i ovo od Beograda do Novog Sada, pošto još nije gotovo i svuda su majstori, iako idu vozovi...
A da popravimo neki DMV ?Kada završe modernizaciju horgoške pruge, mogli bi i da vrate PT/REGIO liniju Subotica-Horgoš-Kanjiža. Sećam se da je pre nekoliko godina na toj relaciji vozio DM 711, dva puta dnevno u oba pravca. Dovoljna bi bila jedna garnitura, ali verovatno ih i sada ima premalo ispravnih.
Kada završe modernizaciju horgoške pruge, mogli bi i da vrate PT/REGIO liniju Subotica-Horgoš-Kanjiža. Sećam se da je pre nekoliko godina na toj relaciji vozio DM 711, dva puta dnevno u oba pravca. Dovoljna bi bila jedna garnitura, ali verovatno ih i sada ima premalo ispravnih.