DzonTravolta
Expert
- Učlanjen(a)
- 26.07.2015.
- Pohvaljen
- 7.662
Tim pre.Regio će i posle završetka promotivnog perioda biti jeftiniji od najjeftinijeg autobusa, tako da ovo ne stoji.
Tim pre.Regio će i posle završetka promotivnog perioda biti jeftiniji od najjeftinijeg autobusa, tako da ovo ne stoji.
Za sad samo putnički prevoz.Oprostite ako je ovo pitanje vec postavljeno, da li je krenuo i teretni saobracaj tom prugom ili je za sad samo putnicki?
Koliko ce regio da kosta od 1. maja? Nigde ne mogu da nadjem to, samo za icRegio će i posle završetka promotivnog perioda biti jeftiniji od najjeftinijeg autobusa, tako da ovo ne stoji.
Nije još donet tarifnik, verovatno će objaviti krajem aprilaKoliko ce regio da kosta od 1. maja? Nigde ne mogu da nadjem to, samo za ic
Načuh da se nakon promo perioda sprema jedno zatvaranje pruge gde će rešiti uočene nedostatke. Tek nakon toga kreće i teretni saobraćaj i BG voz.Za sad samo putnički prevoz.
Teretni saobraćaj se očekuje za otprilike mesec,mesec i po.
Ja ovo za zatvaranje stvarno nisam čuo. Možda se misli na planirane "zatvore" u toku noći kada ne saobraćaju putnički vozovi.Načuh da se nakon promo perioda sprema jedno zatvaranje pruge gde će rešiti uočene nedostatke. Tek nakon toga kreće i teretni saobraćaj i BG voz.
Nego, što bre na Prokopu puštaju Sokola na Sokola na isti kolosek kad ima toliko koloseka na stanici, a da pri tom nije predviđena za A/B rad?
cini mi se da je video ubrzan na 00:12 pogledajte aute
Nema nikakvih dokaza da pruga nije završena. Samo nekih čaršijskih tračeva i rekla kazala priča. Ako i ima nekih nedostataka(znači popravak urađenog a ne izgradnja nepostojećeg) oni će se verovatno rešavati u noćnim intervalima kada nema saobraćaja.Dakle, kao što sam govorio, pruga NIJE završena, nego je ubrzano puštena u rad zbog izbora. Nadam se da će je završiti nekad i da neće doživeti sudbinu barske pruge koja nikad nije do kraja završena po projektu.
Koliko ce regio da kosta od 1. maja? Nigde ne mogu da nadjem to, samo za ic
Putni prelaz u Batajnici treba da se ukine a ne da se izgradi. Za sad saobraćaj ne trpi zbog tog prelaza. Liftovi nisu sastavni deo pruge tj.koloseka.I dalje postoji putni prelaz u Batajnici. I dalje na mnogim stanicama nisu pušteni liftovi u rad. Ulazni signal Petrovaradina iz smera Novog Sada nije u funkciji. I najvažnije, saobraćaj nije pušten po važećem redu vožnje, dakle pruga još uvek nije u mogućnosti da primi projektovan saobraćaj. To nisu tračevi. Nije dovršeno.
Dakle, kao što sam govorio, pruga NIJE završena, nego je ubrzano puštena u rad zbog izbora. Nadam se da će je završiti nekad i da neće doživeti sudbinu barske pruge koja nikad nije do kraja završena po projektu.
Još nešto?
Kakve ovo ima veze sa tim da pruga nije završena i da treba nešto da se završava na njoj?Pun red vožnje. BG vozovi na 15 minuta, teretni vozovi, vozovi za Šid, Zvornik, Ljubljanu. Kad će i šta ih sprečava da krenu odmah?
А зна ли се са чим има везе? Јако дуго већ све траје и прилично је разумљиво што су људи постали нестрпљиви.Kakve ovo ima veze sa tim da pruga nije završena i da treba nešto da se završava na njoj?
Znači ako sam dobro razumeo, dovoljno je da imamo šine i struju ostalo ne mora ništa da radi ni da funkcioniše i onda se to naziva završena rekonstrukcija…Kakve ovo ima veze sa tim da pruga nije završena i da treba nešto da se završava na njoj?
Šta ne funkcioniše i šta "ništa ne radi"?Znači ako sam dobro razumeo, dovoljno je da imamo šine i struju ostalo ne mora ništa da radi ni da funkcioniše i onda se to naziva završena rekonstrukcija…