W
WLABmz
Guest
Тиса је далеко од трасе воза.
Знају ли се цене за остале тарифе возова? Ово је свакако аутогол.
ДТД?Тиса је далеко од трасе воза.
У овом тренутку да, али кадо дође до Суботице...
Може онда Палић. Дунав, Сава и Палић. Мада мислим да су та именовања велика глупост, боље те паре да утроше на корисније ствари.
Иде.Мислио сам да иде нека новчана награда за победничко име.
Pojedini nikako da shvate da je ovo najvažnija pruga u Srbiji između dva najveća grada i da prolazi kroz najrazvijeniji i najgušće naseljen dio Srbije i da će značiti prekretnicu u razvoju železnice u Srbiji i da će povući više putnika i na svim ostalim pravcima. Samo jedan od primjera je šidska pruga gde će se od Šida do NBg stizati za 1i20 min , što je i više nego konkurentno i dobro, a čak će i pravac Bg -Šid imati znatno kraće putovanje od nekih 2h i 20 min i samo to će povećati broj putnika. Od Sremske Mitrovice i Rume do Bg i nazad će se stizati brže nego ikada prije.Evo par varijacija novog loga Srbija voza:
1) U boji (Srpska zastava)
Pogledajte prilog 126142
2) Belo na crveno (ovo možemo očekivati na FLIRTu i na DMV 711)
Pogledajte prilog 126141
3) Belo na plavo (nisam sigurna gde možemo ovo očekivati, za sad je na instagramu i facebooku profilna)
Pogledajte prilog 126143
Inače, sinoć sam računao. Pod pretpostavkom da će KISS na IC vozu saobraćati u proseku sa 60 posto popunjenosti (neki polasci će biti puniji, neki slabije popunjeni), samo od IC voza sa 5 dnevnih polazaka dnevno po smeru, godišnje dobijamo 50 miliona putnik-kilometara. To je čak trećina od od ukupnog broja putnik kilometara u 2020. ili jedna petina u odnosu na 2019. I to je samo IC, bez uzimanja u obzir RE, REx vozova (koji će svakako biti dosta popunjeniji), Šidskih vozova i indirektan uticaj na porast putnika na ostalim prugama (pre svega barskoj, vrsackoj i somborskoj)
Mislim da je novi logo tu da ostane, a da se sad bira ime i poseban logo za brend "brzih vozova"Ово није коначно, ово је колико схватам, само за акцију, која тек треба да се спроведе?
Nije nemoguće, ali ja baš mislim da nije, ali no. Treba da sačekamo da vidimo ceo tarfinikI dalje sam misljenja da je oko 1000 za 1.+ razred. Videcemo
@WLABmz
Da porušimo onda odmah novu prugu i bacimo ove vozove u staro gvoždje jer vam ništa ne valja.
Na ovaj post.Eто га. Још један аутогол Србија воза.