Express
Advanced
- Učlanjen(a)
- 05.11.2011.
- Pohvaljen
- 2.983
vladygark":2huv1zyb je napisao(la):Prvo, Srbija uopste nema u saobracaju 24 garniture 412/416, trenutno je u saobracaju 19 garnitura, novosadska 105-106 je havarisana i ne zna se do kad ce biti van saobracaja.
Drugo, ko je uopste rekao da ce Srbija u blizoj ili daljoj buducnosti narucivati nove elektromotorne garniture? Da li ti znas nesto sto nama nije poznato, ako znas bilo bi lepo da podelis sa nama.
Trece, na sajtu ZS nedvosmisleno pise da su novi vozovi namenjeni za regionalni putnicki saobracaj. Ko hoce, moze da cita sta pise, ko nece, moze da nastavi da masta o tome da ce novi EMV dobiti BG Voz.
Cetvrto, ja uopste ne kapiram kako pojedince kao Express ili 2012 nije sramota da uopste pisete ovakve stvari. Po vama je sasvim OK da Srbija sve placa a da samo Beograd izvlaci korist. U kom vi svetu zivite, da li ste ikada izasli van prestonog grada?
Kako tebe nije sramota da ignorises sajt proizvodjaca Stadler Rail i cinjenicu da se istice "Belgrade Region". Vise verujem Stadleru nego Zeleznicama Srbije odnosno nasim prevarantima [kao i svim ostalim ljudima u drzavnim preduzecima].
Odakle ti pravo da kazes kako je Plauenu potrebno 3 voza kada se Berlinski S-Bahn raspada. Da li je Plauen glavni grad Nemacke? I odakle ti samo pravo da vredjas moju i svaciju glavu tvrdnjom da je cmar vazniji?
Svaka rec je suvisna.
Ti si mi poznat po netrpeljivosti prema drugim forumasima, posebno prema meni pa zato molim Vucka koji je inace moderator da te upozori o tome kako se obracas, naravno na pp.