mvbg1
Advanced
- Učlanjen(a)
- 14.10.2011.
- Pohvaljen
- 10.732
Brzina u pravac u stanici Lajkovac je 100km/h.dziggy":bf72i2bd je napisao(la):^^ Koja je otprilike brzina kojom prolazi ova kompozicija?
Brzina u pravac u stanici Lajkovac je 100km/h.dziggy":bf72i2bd je napisao(la):^^ Koja je otprilike brzina kojom prolazi ova kompozicija?
mvbg1":xtw4bifn je napisao(la):Brzina u pravac u stanici Lajkovac je 100km/h.
Brzine su oborene zbog visokih temperatura i straha od sunčanih krivina.
Вожд":gq5d21wi je napisao(la):користим Бг воз, али је паркирање проблематично. Наравно, паркирање би се могло наплаћивати и новац ићи на рачун ЖС.
Вожд":2ktubdv3 je napisao(la):Узгред, штета што железничке станице Бг воза немају своје паркинге.
Мени, а верујем и многим другим корисницима би то одговарало, јер ето ја повремено, када су гужве, одустанем од преласка Саве сопственим аутомобилом, па користим Бг воз, али је паркирање проблематично. Наравно, паркирање би се могло наплаћивати и новац ићи на рачун ЖС.
Гага":3mq68kcj je napisao(la):Вожд":3mq68kcj je napisao(la):Узгред, штета што железничке станице Бг воза немају своје паркинге.
Мени, а верујем и многим другим корисницима би то одговарало, јер ето ја повремено, када су гужве, одустанем од преласка Саве сопственим аутомобилом, па користим Бг воз, али је паркирање проблематично. Наравно, паркирање би се могло наплаћивати и новац ићи на рачун ЖС.
Мислим да је једно време, пре пар година то и било. Део паркинга код бувљака је био издвојен и служио је само за оне који управо дођу колима, а наставе даље БГ возом. Нажалост то није заживело.