Tacno razlog je identican, lopovluk i korupcija i bahatost. Sam Morandi je cak nakon 10tak godina od kad je pusten most rekao da se malo za**bao i da sajle u betonu propadaju brze nego ocekivano i da ce to morati da se resava. Autostrada la Italia koja je bila upravljac i odgovorna za most je imala projekat sanacije mosta koji je zapocet pa je zbog para pauziran taman kad se stiglo do stuba koji je i pao na kraju. A onda su se naplacali kazni i penala da im dobro nije, dobili nalog za vanredne preglede svih objekata koje imaju pod koncesijom i jedno 50-60 ljudi je osudjeno i zaglavilo na robiji od inzenjera, preko direktora do lokalnih politicara koji su bili u dilu sa njima.National Geographic, serijal rekonstrukcija nesreće. Bilo premijerno u petak u 21:00, sledeće emitovanje u sredu u 10:00.
Uzrok pada mosta skoro identičan kao i pad nadstrešnice. Vredi pogledati.
Pogledajte prilog 222349
https://www.facebook.com/share/g/12AzBmj8xDS/ evoDaj link od te fb grupe, da vidimo o čemu je reč? Prvi put čujem za to.
Ovo se moze osetitii na pruzi za Valjevo, ako voz ide malo brze.Opet se trese voz u tunelu Čortanovci ka BGu, kao i posle tunela na više mesta, smenjuju se deonice gde ide glatko i gde se trese. Jesu zaboravili da i dalje imaju prugu ka NSu, prestalo održavanje?
Autobisom do glavne stanice u Novom Sadu, pa Sokolom do Vrbasa.
Usrećila se Infra sa novim direktorom. Sve više počinjem da verujem da država namerno hoće da ugasi ovo preduzeće
Ode Maksa „niz vodu“…
Član gradskog veća za komunalnu delatnost Vladimir Maksimović, ukoliko ne prihvati da sam podnese ostavku biće smenjen na sledećoj sednici Skupštine grada koja će biti održana narednih nedelja. Ovo za naš portal tvrdi izvor iz Skupštine grada Kragujevca. -Nedavno je gradonačelnik Kragujevca...ucentar.rs
Mnogi su to i bili.Prosečan SNS funkcioner bi u pravnoj državi bio prodavac na pijaci.
Dal se ovaj lik ikada provozao vozom..
OTKRIVAMO Kinezi odbili zahtev Infrastrukture železnice da provere stabilnost stanice: Inspekcija utvrdila dve nezakonitosti
Kineski izvođač radova na rekonstrukciji u Novom Sadu odbio je zahtev da proveri stabilnost stanice posle pada nadstrešnice.forbes.n1info.rs
Pametan čovek javno objavljuje informaciju o pozivu i javno objavljuje ono što će izjaviti - za slučaj da ne zapliva u nekoj hladnoj reci ili da ga ne izduva promaja kroz prozor.Đajić pozvan da svedočiĐajić će svedočiti: Reći ću da je za ubistvo 15 naših građana kriva koruptivna organizacija i vlast
Inženjer geologije Zoran Đajić, koji je bio angažovan na rekonstrukciji Železničke stanice u Novom Sadu, pozvan je u Osnovni sud u Novom Sadu kao svedok u vezi sa nesrećom koja se dogodila 1. novembra, javlja portal 021.rs.n1info.rs
Gledao sam par videa (dokumentarca) na ovu temu. Poznavajući pomenuti serijal znam da će oni objaviti sve tačno kako se desilo i rešiti sve mistrije ko što uvek rade.National Geographic, serijal rekonstrukcija nesreće. Bilo premijerno u petak u 21:00, sledeće emitovanje u sredu u 10:00.
Uzrok pada mosta skoro identičan kao i pad nadstrešnice. Vredi pogledati.
Pogledajte prilog 222349
Nerazumni zahtevi u protestima su siguran put ka propasti tih protesta, videli smo to nebrojano puta. Ni u jednoj zemlji na svetu zakon o krivičnom postupku ne predviđa davanje na uvid javnosti svih dokaza iz sudskog postupka naročito kada je taj postupak ovako osetljiv i kada je u vrlo ranoj fazi.Teza je da je dokimentacija uklonjena nakon nesrece i oni sada traze da se objavi siroj javnosti, a ja sam ovde vidjao neke linkove ka dokumentaciji, pa ne razumem na sta se taj zahtev tacno odnosi?