bg-bud-vie
Beginner
Popravili su kablove izgleda, nema vise spore voznje na nbg…
Nisu. Danas je opet.Popravili su kablove izgleda, nema vise spore voznje na nbg…
Gde su stavili?Da li može neko objasniti, čemu treća trafika, i to baš ispred ulaza u staničnu zgradu u Novom Sadu i to od istog vlasnika (Maxim box), a biće prestora za prodavnice ili šta već u stanici?
Tamo gde je stajalište za 41,42,43.Gde su stavili?
NA LICU MESTA: Rekonstrukcija pruge Niš – Dimitrovgrad. Dan 216. Urađeno 13,5 kilometara! Rade Trejsi i Han put!
Sumorno jutro. Ma kakvo proleće. Sveže, ne mogu da kažem prohladno! Bez prsluka i kačketa nisam mogao.Možda sam mogao da sačekam neko prolećno ili već letnje jutro.Danas se radi, a potom, "zatvor" ...www.plusonline.rs
Mislim da je suludo porediti DB i nas.Sta bi tek rekao da vidis kasnjenja Dojce Bana, Olaf Solc bi morao da izvrsi harakiri par puta dnevno…
Sta bi tek rekao da vidis kasnjenja Dojce Bana, Olaf Solc bi morao da izvrsi harakiri par puta dnevno…
Ovde se ne radi o kašnjenju, meni smeta njihova nesposobnost da reše prost problem (i što su uopšte dozvolili da do njega dođe).Sta bi tek rekao da vidis kasnjenja Dojce Bana, Olaf Solc bi morao da izvrsi harakiri par puta dnevno…
Опција 1.) Све то са лопатом покупити и редом посипати по перону и тако сваки пут када се накупи, па када се од смећа не буде могло ући у воз можда схвате да не треба то да раде.Pogledajte prilog 201686
Pogledajte prilog 201687Pogledajte prilog 201688Pogledajte prilog 201689Pogledajte prilog 201690Pogledajte prilog 201691
Prljav, štrokav, bezobrazan, i neobrazovan narod. Ovako je duž celog koloseka na NBG. Niti gradjani (preblaga reč za ovu mongoloidnu stoku) čuvaju ono što je plaćeno svim našim parama, niti nadležni osećaju potrebu da održavaju, verovatno zato što su i sami isto tako prljavi i nikakvi ljudi…
Ajde sve nekako, ali da se očisti peron košta skoro ništa kad se gledaju ukupni resursi i budžet na raspologanju. Ako već želimo da gradimo i vozimo se modernom prugom, makar da ne izgleda kao deponija. Bravo, I ono malo što vredi I čime treba da se ponosimo ne umemo da držimo minimalno uredno.
E da, I šlag na tortu vozovi I dalje mile 5km/h kod stanice NBG. Brže sam stigao do stanice peške nego što je on mene pretekao na tih 100 metara.
Где је то?Stubovi čekaju mozda i dočekaju ko zna
Pogledajte prilog 201898
Rekao bih Valjevo.Где је то?
Тако је, ево сада сам се сетио да би то могло да буде за пругу до Лознице.Rekao bih Valjevo.