Do sad nista nas nije promasilo. Njih bar ova dva zadnja tepanja. Budi pazljiv sa zeljama.Pa red je malo i oni da se rokaju, da iskuse neko bombardovanje.
A da mi zbog svetskog mira demontiramo tu prugu i odustanemo od svih planova?
Do sad nista nas nije promasilo. Njih bar ova dva zadnja tepanja. Budi pazljiv sa zeljama.Pa red je malo i oni da se rokaju, da iskuse neko bombardovanje.
Koji sverc legendo ,u brzim vozovima Stadler Kiss kontroleri su najfrekfetniji da proveravaju rad konduktera .Neko je pominjao šverc u Sokolima.
Pogledajte prilog 171869
Искрено та пруга и није приоритет. За те паре могу да електрификују пругу Рума-Зворнкк.
Pridružio si se juče da odgovoriš na moj post od septembra? Sjajno…Koji sverc legendo ,u brzim vozovima Stadler Kiss kontroleri su najfrekfetniji da proveravaju rad konduktera .
Konačno sam našao celu kartu predstavljenu na gradilištu u Pirotu.
Ovo je prvi put da imamo direktan uvid o modernizaciji 2000km pruga u Srbiji (povećanje projektovane brzine + elektrifikacija), te pruge su prikazane plavom bajom.
Zanimljivo je videtu i Barsku prugu u ovom društvu, izgleda da će ipak nešto biti.
Pogledajte prilog 194089
Zelenom bojom su prikazane pruge koje su imale radove na gornjem stroju ili gornjem/donjem stroju (u zavisnosti od obima)
Kao da si prepisao moj diplomski, za ovaj deo oko Kruševca. Probaću da ga pronađem. Razlike su sitne, ja sam predvideo novu stanicu kod Merime (Henkel-a) i povratak na postojeću magistralnu prugu kod Žitkovca, kako bi se izbegla naseljena mesta, i doduše za brzinu 250km/h.Pogledajte prilog 194237
ovako bi trebalo da izgleda pruga juga a da ne bude tuga
Za nekog fantazija za nekog kreativnost a za nekog idejni projekatТребало би отворити нову тему у Релакс подфоруму: Железнице - фантазирање.
za nekog i lupetanje...Za nekog fantazija za nekog kreativnost a za nekog idejni projekat