ovo su očigledno samo parking mesta za NCR investitora, samo koliko je dužina zgrade, toliko se i parking završava. Ovaj parking ne može biti u funkciju za željezničku stanicu Novi Beograd, jer su liftovi i stepenište za perone suviše daleko udaljeni. Zašto nijesu produžili parkiralište celom dužinom ispod stanice nejasno je, zašto su samo prostor između 5 rasponskih stubova pretvorili u parkirališta, a prostor ispod ostalih 6 rasponskih stubova su nasuli industrijski šljunak nejasno je, dobili su 270 parking mesta, što je nedovoljno, siguran sam, za stanicu, a kamoli za NCR zaposlene i putnike, čini mi se nefunkcionalan parking prostor, nedovoljan i udaljen od liftova i stepenbišta za perone. Osim toga kolska saobraćanica za dovoz - odvoz putnika je prolazna, nema predviđenih parking mesta, samo za zaustavljanje, poput režima odlazaka na aerodromu, ali tamo ima parking, i to blizu dolaznog terminala. Skoro pa sam razočaran iako je naravno ovo jedan veliki iskorak, napredak, ali opt se zabrljalo, takav mi je utisak, na žalost, idem u nedelju da se provozam do NS i nazad, za 750 dinara, pa da vidim kako sve to deluje.