Željko Halambek
Beginner
- Učlanjen(a)
- 18.12.2021.
- Pohvaljen
- 131
Koliko sam vidio putnicima ostaju samo klupe po peronima.
Tako bi trebalo i to je ispravno.PozdravLokal "Moj Kiosk" malo malo pa ne radi. Zakupci moraju biti uslovljeni kao u tržnim centrima da rade do zajednički definisanog radnog vremena a ne da svako otvori i zatvori lokal kada hoće.
Lokal "Moj Kiosk" malo malo pa ne radi. Zakupci moraju biti uslovljeni kao u tržnim centrima da rade do zajednički definisanog radnog vremena a ne da svako otvori i zatvori lokal kada hoće.
Lokal "Moj Kiosk" malo malo pa ne radi. Zakupci moraju biti uslovljeni kao u tržnim centrima da rade do zajednički definisanog radnog vremena a ne da svako otvori i zatvori lokal kada hoće.
Izvor? Daj linkLepe vesti, uvodi se nova linija sa stanice Prokop koja će ići do Aerodroma.
Pogledajte prilog 179344
Lepe vesti, uvodi se nova linija sa stanice Prokop koja će ići do Aerodroma.
Pogledajte prilog 179344
Ali, prolazi i pored stanice NB i novog BAS-a.
Pa, to jeste. Ne znam koja im je ideja s ovom trasom, możda je i privremena, jer je u AFB kod stanice suženje na raskrsnici zbog radova već duže.
Zasad nije nepotrebna, dok vozovi za jug kreću sa Prokopa (onoliki vozovi, ali ipak).
Од реда вожње 2023/2024, тј. за око месец дана ће сви возови за југ кретати из Земуна. Питање је хоће ли до тад и увести ову линију.