Нису способни ни 2-3 линије ГСП са нормалним тактом да доведу пред Прокоп, а прича се о неким тунелима. @Zuma, на тај тунел заборави након завршетка плоче. Морао би да руши део плоче да би се сад дошло до њега.
Naš Solecar je govorio juče za TV Nova S o lošoj povezanosti Prokopa javnim prevozom kao i peticiji povežimo Prokop udruženja "Naša mesna zajednica".
Inače, mislim da svima postaje jasno ono što smo oduvek govorili, a to je da Prokop bez prve linije metroa, trolejbusa i autobusa neće biti atraktivan putnicima te neće biti u punoj funkciji.
Češće je na TV-u od Vučića...Naš Solecar je govorio juče za TV Nova S o lošoj povezanosti Prokopa javnim prevozom kao i peticiji povežimo Prokop udruženja "Naša mesna zajednica".
Inače, mislim da svima postaje jasno ono što smo oduvek govorili, a to je da Prokop bez prve linije metroa, trolejbusa i autobusa neće biti atraktivan putnicima te neće biti u punoj funkciji.
Presmešni su.Опет мали дисплеји...
O tome tek ne treba diskutovati...jesu li bar u istoj ravni sa onim nosećim stubovima iza? I da, šta će dve trafike tamo?
Češće je prenošen ovde od predsednika.Češće je na TV-u od Vučića...
I jedno i drugo.Dakle ili da se trasa te 1. linije odmah izmeni, ili odmah treba praviti niz drugih veza sa Prokopom, pošto će metro veza tu stići ko zna kad.
Опет мали дисплеји...
Jeste izvodljivo, postoji pešački deo na nadvožnjaku iznad autoputa, do kog se dolazi kroz mali podzemni prolaz (vidi se i na mapi, i uživo). Ne mogu da kažem da mi je omiljena pešačka ruta, ali jeste sasvim izvodljivo. Ali i jeste duži put, pogotovo u smeri ka centru, jer je uzbrdoZadnji put sam bio u Beogradu kad je još bila u funkcija stara stanica Beograd glavna.
Zanima me pješačka ruta do centra iz prokupa.
Da li je ovo izvedivo. Jer vidim tu neki autoput i petlju i nisam sigura. Inaće na prokupu sam samo bio sa Beovozom ili autom.
Pogledajte prilog 176972
Ova ruta koju ti je google maps kao prvu izbacio ti je najbolja. Odnosno najmanje loša od svih ponuđenih Jeste da moraš da se pentraš oko prolaza nadvožnjaka nad auto putem ali uspon je prihvatljiv.Da li je ova duža istočna ruta od 50min preko Slavije možda bolja? Da li tu ima penjanja i spuštanja?
Da li je to onda ta naj bezbolnija ruta što se tiće penjanja i spuštanja?Нажалост има, ако се иде на Делиградску, прво се низбрдо спушта до аутопута, па степеништем на пасарелу, па узбрдо Делиградском негде до руске амбасаде. После је ок. Може то и даље, да се иде на Трг ослобођења, па на аутокоманду, па узбрдо код Франша, и узбрдо до храма, после је ок.
Има најмање степеништа, али је дугачко баш. Најбоље је тролејбусом прећи Мостар и сићи када се прође надвожњак, или код Београђанке.