Šta je novo?

Železnička Stanica Beograd Centar, Prokop - [ Železnica ]

Мислим да није било постављено.
Наиме, у оквиру огласа за давање у закуп простора у вестибилу железничке станице Београд Центар, може да се види графика основе целокупног приземља.

F7JKxgb.jpeg


Кога занима више има на овој вези:
ЖС Београд Центар упутство за закупце
 
MUP ima jedan mali ćošak. Dovoljno za pretucanje navijača, kada budu vozom dolazili na derbi.
🤣

Inače jel to neće biti lokera kao u svim stanicama po Evropi? Meni su oni izuzetno značajni kad idem na put, izađem iz hotela ranije ostavim tu torbe i idem u grad. Tek uveče izvučem kad idem u voz

Jel ima neko predlog reda vožnje za sledeću godinu? Trebao je 3. jula da izađe, a verovatno je zatrpan negde na sajtu i treba ti direktan link da bi ga našao. Do sad ga nisam našao
 
🤣

Inače jel to neće biti lokera kao u svim stanicama po Evropi? Meni su oni izuzetno značajni kad idem na put, izađem iz hotela ranije ostavim tu torbe i idem u grad. Tek uveče izvučem kad idem u voz
Lokeri su obično u suterenskom nivou. E, sad, ne znam... Svakako bi bili više nego poželjni, ako neko želi do centra grada, tu da ga sačekaju stvari.

Inače, predlažem da preko svih kanala pritisnemo sve odgovorne, od Vesića, preko Šapića do Vansija, da se uvede šatl BEG-Prokop.
 
Из овог ракурса не изгледа хрђаво. Али, довољно је направити неколико корака улево...
 
600 Prokop - Aerodrom "Nikola Tesla" koja bi išla autoputem. Po izgradnji pristupa Prokopu iz pravca autoputa, linija može tuda da se preusmeri, i da se okreće na novoj okretnici. Sa 4 vozila, moguće je obezbediti da linija saobraća na 35 minuta, koliko je i potrebno od jedne do druge okretnice, uz stajanje na stajalištima duž trase.

linija 600 prokop.jpg
 
Bilo kako bilo, neuporedivo, neuporedivo logičnije je, ma koliko svi kolektivno hejtovali Prokop, da autobus ide do centralne stanice u čvoru, nego do neke bočne. Uostalom, "Soko" ne staje u Zemunu.
Imalo bi donekle smisla da ide do NBG, a opet manje nego do Prokopa.
 
Vrh