Nije problem za tu sporiju varijantu da staje i u InđijiЗбог чега се толико форсира Стара Пазова у односу на Инђију? Због преседања на шидску пругу? Само то може да буде предност СП, све остало је на страни Инђије.
Nije problem za tu sporiju varijantu da staje i u InđijiЗбог чега се толико форсира Стара Пазова у односу на Инђију? Због преседања на шидску пругу? Само то може да буде предност СП, све остало је на страни Инђије.
Ma kakav pothodnik i evakuaciona stepensita, ako nece praviti neki direktan pristup do hola ne treba ni da prave pristup sa autoputa, nek ostane ovako retardirano
Ko je uopšte odgovoran da izgradi taj prednji deo? Ovo je deo projekta koji je radio CIP kada su predstavili njihov predlog stanice, pre nego što je odlučeno da ga radi privatnik.
Da li su im uopšte potrebni ti peroni u narednom periodu za funkcionisanje saobraćaja?ИЖС је одговоран за изградњу железничког вестибила, као и за изградњу 1. и 2. колосека и I перона. Последњих месеци се ћути о томе. Било је приче раније да ће се 1. и 2. колосек радити након завршетка плоче, али ево, још увек нема никаквих радова.
Koje ludilo... Tesko postaviti eskalatore i liftove (i to ne one za 2-3 osobe), vec kao sad pesaka gore pa dole pa levo/desno pa dole pa gore, totalno pomracenje svesti. Odes na Prokop i igras Pacman uzivoAko neko hoće da uđe dole, a izađe gore, putanja bi bila donji hol->eskalator->pothodnik->stepenice/spust->peron->eskalator->gornji hol. Mislim da je visinska razlika jasna.
Ne mislim da je ovo dobro rešenje, ali ako ništa drugo, neko je prvi put odlučio da izabere najskromniju varijantu umesto svih megalomanskih od pre, pa možda nekad i završe.
Da li su im uopšte potrebni ti peroni u narednom periodu za funkcionisanje saobraćaja?
Da to sam mislio, loše sam se izrazio. Hvala na odgovoru.Mислиш ти колосеци?
1. и 2. колосек су и сада потребни, нарочито кад из неког разлога престане да ради десна тунелска цев ка Панчевачком мосту, што се деси с времена на време. Из леве цеви се може само на 1, 2 и 3. колосек, те није могуће укрштање у Прокопу него тек на Новом Београду, јер 1. и 2. колосек још нису изграђени.
Pravi lavirint, kao onaj mitolsoki u Knososu. Svakako zanimljiva strana ove stanice.
![]()
Нова зграда железничке станице биће изграђена до краја октобра
Прокоп је деценијама био невидљив.www.politika.rs
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Ovaj objekat je kvantni skok u arhitekturi našeg grada, iako realno nije bog zna šta. Ako ništa drugo nije kocka sa ružnim oblogama ili prozorčića. Biće lepo u tom holu, koji dobija svetlo sa dve strane sveta. Ipak, svi smo mi po belim svetovima videli bolje.