Ma samo nek spuste trole dole pa će biti kud i kamo bolje.Урбанизација ће мало да касни, део ка аутопуту почињу тек за 2-3 године.
Kako ce krenuti urbanizacija tog kraja kada ce se ubaciti ogromne pristupne puteve da bi svaki Beogradjanin autom odmah mogao sici do prokopa.Sjajno napreduju radovi, nadam se da će krenuti urbanizacija celog tog kraja, to će privući nove korisnike železnici i doneti bolju povezanost prokopa. Primetan je veliki porast putnika na Prokopu, rekao bih da pola ljudi uđe na prokopu, pola na Novom Beogradu
То није аутопут већ булевар са денивелисаним укрштањима.
Nije, to je bulevar. Pogledati definiciju autoputa u ZOBS. Navescu samo neke razloge: Nema kontrole pristupa, ogranicenje nije 130, njime saobraca gradski prevoz itd.Joш увек је аутопут.
На укључењима на тај пут имаш знак "почетак аутопута", па ако ЗОБС лаже...Nije, to je bulevar. Pogledati definiciju autoputa u ZOBS. Navescu samo neke razloge: Nema kontrole pristupa, ogranicenje nije 130, njime saobraca gradski prevoz itd.
A gde to da ga izmestimo? Normalno je da se poveze glavna saobracajnica u gradu sa glavnom zeleznickom stanicom pogotovo kada su udaljeni 200m.Umjesto da kao sve druge metropole gledamo kako da izmjestimo autoput iz centra grada, mi ga jos nadogradjujemo i cinimo atraktivnijim.
Tim pre je stvar nejasnijaХехе, Лука, али кад се укључујеш на аутопут усред Београда имаш и знак "крај насељеног места"... што значи да би макс. брзина могла бити и 130 а не 80 - као што и јесте 100 већ иза Генекса.
Naravno da neće prokišnjavati. Kao što ni sad ne bi prokišnjavalo da nisu otvoreni poklopci na mestima za pokretne stepenice usled potrebe za radovima na ploči.Ja se nadam da ce stanica "zs beograd centar" na trecoj liniji metroa manje prokisnjavati
Potvrdjujem navedeno. Bio, video...Naravno da neće prokišnjavati. Kao što ni sad ne bi prokišnjavalo da nisu otvoreni poklopci na mestima za pokretne stepenice usled potrebe za radove na ploči.
A pa da onda je sasvim u redu sto je poplava u glavnoj zeleznickoj stanici. Izvinjavam se, navikao sam da je suvo unutra..Naravno da neće prokišnjavati. Kao što ni sad ne bi prokišnjavalo da nisu otvoreni poklopci na mestima za pokretne stepenice usled potrebe za radovima na ploči.
Ja ti lepo objasnim šta je uzrok i da na žalost u ovom trenutku drugačije ne može a ti se bacio na cinizam. J b g...A pa da onda je sasvim u redu sto je poplava u glavnoj zeleznickoj stanici. Izvinjavam se, navikao sam da je suvo unutra..