astrodule
Professional
I da uđe u zapisnik da je Kozel iz Velikih Popovića
I da uđe u zapisnik da je Kozel iz Velikih Popovića
Bas sam isto primetio, neverovatno da je bukvalno svaka slatka kao med. Ne secam se kada je bilo ovako.Него, шта ћемо са лубеницама а?
Има ко да ми донесе одоздо зато питам, ако постоји у амбалажи.+1
Mislim da nema nigde. Moras da odes u Prolom, Lukovsku ili koji vec banju koju drzi Planinka. Malo idu i na nedostupnost.
Skoro sam siguran da je iskljucivo za velikoprodaju. Odnosno da nema ni prodaje, nego da samo oni prave i dostavljaju svojim objektima. Tako da nema limenki ni staklenih flasa, samo toceno.Има ко да ми донесе одоздо зато питам, ако постоји у амбалажи.
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Uf, znaš kako su me dočekala u frižideru (do motora) kad uspavah decu. Reko ženi: idi negde prošetaj malo, daj sebi oduška (a mislim se kako ću sad da zasednem u svoju solo pričuДва од три најбоља чешка (и наравно уопште) пива код нас у масовној продаји. Браво.
Tako sam se i ja jednom zeznuoJa se danas zeznuo sa tamnim Kozelom, ima manje alkohola nego običan![]()
Nektar je odlicno pivo, bilo prvo ili peto (uz malu ogradu da sam ga poslednji put pio pre verovatno dve godine i da ne bi bio prvi put da neko pivo pokvare u medjuvremenu). Ne znam samo sta ti je trebao taj Blanc 1664Moram reći da je Nektar skroz solidno pivo, mada ne znam koliko sam objektivan jer je bilo peto po redu.
Mada je onaj Blanc 1664 bio četvrti pa je svejedno bio gadan kao i obično.
Mada, šta ako je Nektar dobar samo jer je usledio nakon Blanca
Današnja rang lista:
Kozel
Kozel tamni
Nektar
Blanc
Pogledajte prilog 247808
Da, obožavam ovu konzervu, gledam ovog jarca, gleda on mene![]()