Šta je novo?

Šta jedemo?

Ima li neko preporuke za sir, domaći bez aditiva? Ako može da se poručí online ili ako je neko istrazio ovo po prodavnicama da stvarno valjaju, a da ne prodaju ime, cena je nebitna, samo kvalitet 😉

Uh, jbg zaboravio sam ime smanjio sam sir. Zato treba posećivati te sajmove hrane tj etno sajam gde ima raznih proizvodjača i može odmah da se proba, većina njih dovozi za BG ili šalje. Ja uglavnom tu pokupim kontakte.

Jedno je proba i ukus, a drugo je kada znas nekog ko to i proizvede od pocetka do kraja i kako.

Ja recimo kačkavalj bez aditiva sam našao samo u LIDLu. Bila je gauda i još jedan, sada ga više nema. Sve ostalo je sa nekim učvršćivačima, naše proizvodnje.

Pilećina i prasećina se vrnul /šoić/
IMG-01d08423ead1709e52112fa5345ade1f-V.jpg

IMG-2ae6f81ce9b5b4bfb2e4a6ca304507e3-V.jpg

880 dinegera ^^^
IMG-20377157d36f3bbcfb7156d5b24be45e-V.jpg

IMG-0c71615cadc26f942e3559f2489875d8-V.jpg

Neke stvari su izbacili sad pokušavaju da se uklope u fenseraj nema punjene piletine npr...

Препорука и са моје стране. Био сам неколико пута тамо и мсм да сам пробао скоро све са менија, ражњићи (шашљики) су најлошија ствар, али и даље океј, док бих ишао поново због пилава, мантија и самси.
За ресторанчић, а посебно руски, је поприлично јефтин.

П.С. када се паркирате пазите да не станете на места од Азерске амбасаде јер ће врв то бити једина слободна тамо.

Само да додам да никако не проблате "баклаву", јер се оно баклавом не може назвати. Руси су у питању а кухиња је узбечка.

Vrh