Ja sam više za samotestiranje
Tipa uzmeš jednu nedelju da ne uzimaš mleko, pa onda sledeće bez pšeničnog kupovnog hleba i onda osluškuješ telo.
Nisam probao, ali sam čuo da mnogima nađu da su intolerentni na sve i svašta, a to mi baš ne pije vodu.
Pazi, ja sam popio lek, brufen, aspirin, antibiotik nekoliko puta u životu a poslednjih par godina mislim nijednom.U stanu nemam nijedan lek za sebe.
U apoteku skoro ne ulazim zbog sebe, jesam u zelenoj apoteci zbog nekih cedjenih sokova od nara i ananasa.
Posle gomile alkohola sam sutra kao nov, ali mislim da to neće tako doveka

Išao na redovan pregled i kažu sve ok nastavite tako kako živite...
Ipak zbog preventive bih sada i kada sam zdrav da steknem navike koje mi prijaju i da se poboljšavam zbog mog tela, pa sam mislio i na tu intoleranciju da odem.
Ok, čitav život skoro da ne jedem procesuiranu hranu i gazirane i kupovne sokove( osim alkohola

).
Sada zbog brzine života sam u poslednjih par godina poručivao hranu iz restorana koja uglavnom nije zdrava kao kada se pažljivo napravi od dobrih sastojaka kod kuće, na tome sada radim.
Dobro si me podsetio za aktivni uglj i to bih mogao nekad da uzmem, ja koristim i kozju surutku nekad.
Ok takav je i moj stav za te testove intolerancije, ali ipak sam hteo i ovde da proverim, pošto mi i trener kaže da to ne radim baš zbog toga što si naveo.
Ja sam više za samotestiranje
Tipa uzmeš jednu nedelju da ne uzimaš mleko, pa onda sledeće bez pšeničnog kupovnog hleba i onda osluškuješ telo.
Nisam probao, ali sam čuo da mnogima nađu da su intolerentni na sve i svašta, a to mi baš ne pije vodu.
Pazi, ja nisam popio lek, brufen, aspirin(par puta u životu i to pre pa nekoliko godina), antibiotik nekoliko puta u životu a poslednjih par godina mislim nijednom. U apoteku skoro ne ulazim zbog sebe, jesam u zelenoj apoteci zbog nekih cedjenih sokova od nara i ananasa.
Posle gomile alkohola sam sutra kao nov, ali mislim da to neće tako doveka

Išao na redovan pregled i kažu sve ok nastavite tako kako živite...
Ipak zbog preventive bih sada i kada sam zdrav da steknem navike koje mi prijaju i da se poboljšavam zbog mog tela, pa sam mislio i na tu intoleranciju da odem.
Ok, čitav život skoro da ne jedem procesuiranu hranu i gazirane i kupovne sokove( osim alkohola

).
Sada zbog brzine života sam u poslednjih par godina poručivao hranu iz restorana koja uglavnom nije zdrava kao kada se pažljivo napravi od dobrih sastojaka kod kuće, na tome sada radim.
Dobro si me podsetio za aktivni ugalj(njega sam isto par puta uzimao), kao i što bih mogao da ponovo uzimam kozju sututku(mada mi se jedino njen ukus ne svidja i na silu popijem).