Danas zvao sve pečenjare za jagnjetinu/prasetinu, kaže vlasnik jedne ne radimo ali ostalo je od juče ako hoćeš doći ću šteta da se baci. Inače jedna od najpoznatijih pečenjara u NS-u(Veterniku) Restoran kod Duće.Kaže juče su na ražanj stavili i prodali 100komada radili 24h.
Došao vlasnik mercedesom otvara restoran i pokazuje mi i kuhinju i daje pečenje, stvarno svaka čast.
Inače ko se nadje u NS-u, što se tiče pečenjara (prasetina, jagnjetina, teletina ispod sača- moja preporuka)najbolje je po meni i gde uzimam Restoran Trojka Novi Sad, KNIN, Restoran kod Duće i Plava frajla.
Od restorana u centru Novog Sada bih preporučio Petrus, Maša.
Riblji najbolji restoran(treba rezervacija često) Aqva Dorija, a na Ribarskom ostrvu nema greške takodje kao i malo dalje u Begeču gde je najstariji alas Restoran Kod Braše, kao i u Petrovaradinu Šaran(totalno opušteno leti).