Šta je novo?

Šta jedemo?

Meni je baš krivo što kao Beograđanin nisam imao iskustvo kako menze tako i života u studentskom domu...

Vi ste svi u fazonu da smo bili u prednosti sto smo iz BG, ali uopšte nije lako sa roditeljima prolaziti studentske dane. Tad najviše želiš, slobodu i avanturu, neki osećaj da si autonoman (namerno ne koristim izraz nezavistan) makar jeo pasulj svaki dan.

Meni je baš krivo što kao Beograđanin nisam imao iskustvo kako menze tako i života u studentskom domu...

Vi ste svi u fazonu da smo bili u prednosti sto smo iz BG, ali uopšte nije lako sa roditeljima prolaziti studentske dane. Tad najviše želiš, slobodu i avanturu, neki osećaj da si autonoman (namerno ne koristim izraz nezavistan) makar jeo pasulj svaki dan.
Ja sam isao u menzu kao Beogradjanin, pogotovo dok sam ucio u univerzitetskoj citaonici. Imao si pravo na jedan obrok dnevno ako nisi iz unutrasnjosti, sve regularno.

Meni se jede. Zato sam sad porucio knedle ponovo. 😁

Jeste da sam rekao da ću manje cimati dostavljače ali radim dosta od kuće... moram da štedim vreme...

Ja sam isao u menzu kao Beogradjanin, pogotovo dok sam ucio u univerzitetskoj citaonici. Imao si pravo na jedan obrok dnevno ako nisi iz unutrasnjosti, sve regularno.

Da, sećam se nešto oko toga... neki kuponi, al me mrzelo da ih vadim... bio sam 3 godine iz budžeta, mogao sam valjda i da ih prodam... ali tad je bio otvoren merkator i obrok je bio 270 rsd... što je meni tad bila bolja opcija od menze... danas nema tako povoljnih komercijalnih obrok - opcija kao nekad... ili ih ima al nisu baš u mallovima... mora više da se traži...

Mogu ja da prodjem lagano kao student, ali studentkinje ni kad sam bio student nisu bile moj predmet interesovanja 😎

Има једна мала наполитанска пицерија на Вождовцу - Зона 20, баш је за препоруку као локално месташце без превеликих амбиција, али одличних пица. Као и пицерија-кафетерија у А блоку (мој фаворит, између осталог и јер не служе Бира Ђубрети), а занимљиви су и Добри момци у Страхињића Бана (феноменално тесто, али мало чудњикава атмосфера).

Kao stanovnik VS mogu da sertfikujem izbor za Zonu 20. ✅

No, van zone i Gemelli-a teško je jesti neku solidnu pizzu u VS
Ali što se tiče mesnatih proizvoda savršen izbor, od Leskovačke Skare preko Komše i Markonija do Top Roštilja i IN-a, nekada ne mogu da se odlučim. 😆

Lep je i Bueno Pizza na Trošarinj, imaju dobru palačinku i onako me lokal podseća kao na SAD.

Gde ste pi...ke, stigo Zdravko Čolić

IMG_4510.jpeg
IMG_4507.jpeg
IMG_4518.jpeg
IMG_4499.jpeg

Mogu ja da prodjem lagano kao student, ali studentkinje ni kad sam bio student nisu bile moj predmet interesovanja 😎
Onda, starije, situirane zene su te zanimale? Uzor ti kao npr. ovaj spanski centarhalf :)
Razumem da studentkinje imaju malo novca plus zive kod roditelja

Prilozi

• 20241214_172300.jpg
    20241214_172300.jpg
    50,9 KB · Pregleda: 27
Vrh