kkorisnikk
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 05.09.2016.
- Pohvaljen
- 2.609
Bosiljak u Bezanijskoj je eksplodirao preko noci, bio normalan restoran, ok, uvek je bilo ljudi, ali si uvek mogao i da sednes, sad je haos i guzva i redovi.
To se sve desilo posle mog posta ovde iz prosle godine
Fat Boys mi je jedini burger koji sam pojeo i rekao - ok, posteno.
Uglavnom mi dodje da se bijem kad uzmem negde burger i vidim sta su mi prodali i shvatim da mi treba pet da bih se najeo.
U Fat Boys sam se najeo od jednog i od pola pomfrita i to je bilo u 5 sati i bio sam gladan kao vuk.
A tek ovi pored mene sto su jeli neko drpano prase, em je daleko veca porcija, em jeftinije od mog burgera, bio sam ljubomoran moram priznati.
Jedino malo imam nekad osecaj da smo otisli predaleko i da je Dorcol previse u svom nekom bablu. Koliko god bila preljubazna crnkinja koja radi, malo mi je to previse da radi neko ko jedva zna jezik i da se od gosta ocekuje da zna engleski. Zamisljam neke starije ljude iz unutrasnjosti koji sednu tamo, kakav je to sok za njih A lokacija je uz sam Kalemegdan, sigurno sedne i neko osim hipstera sa Dorcola.
Probaj cheesy bro u burger brosu, to ti je vec perverzija, mirocki sir, pa pohovani kackavalj, pa onda onaj dodatni špric da sam ubrizgas sir u zemicku. Posle toga neces ostati gladan sigurno.
Evo kada sam pomenuo burger bros, onaj novi sto se otvorio prekoputa belvila. Imaju recimo ponudu mislim da je sredom ( koliko god mozes da pojedes krilaca ) za oko 700 dinara.
I ne znam da li je neko pomenuo Toster burger u Novom Sadu, svi ih nesto hvale ali meni je to kada sam probao kao klasicnu pljeku da sam jeo.
Inace jos jedna preporuka, burger koji kosta oko 700 i nesto dinara ali uvek odlican, mesara odnosno restoran Morava u Novom Merkatoru nikada nije izneverio.