Duleja
Advanced
Večeras bacih ovo u ple'če, u skladu sa prohladnim novembarskim osjećajima.
Ispod je krompir!
mrnjauuu
Ispod je krompir!
mrnjauuu
Poslednja izmena:
@Noki где си бре? Обзиром да те нема, морам ја да натоварим Икеу. Толико су ме изнервирали пре неки дан у ресторану, да сам им рекао свима тамо да ме више неће видети, па остаје да видимо колико ћу се дурити. Углавном, нема више бирања састојака у оброцима, можете да добијете искључиво комбинацију са слике. Значи, уз већину оброка иде пире кромпир, а печени, или помфрит, могу да се узму као додатна порција. Не знам чему онда онај ред и сервирке које те питају шта ћеш - боље да само запакују те оброке и да свако узме свој ланч пакет. Некада ми је ручак у Икеи био баш озбиљан гушт.
^Istinita prica.
Dosao vlasnik Big Pizza-e da kupuje sir i pita ga prodavac, koji bi kvalitet hteli, a vlasnik mu odgovara - samo da ne umru
Dok sam trazio post o Big pici da citiram sam sebe, naleteh na ovo, bas sam pre neki dan bio, slazem se, nista spec, bas bas nista spec.Pizza za mene nije nekakvo ozbiljno jelo vredno pažnje već više kao grickalice. Pre dve nedelje je prijatelj vodio u Pjetru i pizze im nisu ništa specijalno.
То си ти рекао. Шалу на страну, Борнео је институција, а ко не воли Борнео, може слободно у зграду иза.Pa pored svih onih mana, debljina itd, sad si još i mator..