Šta je novo?

Šta jedemo?

Da, da, odlični su, po meni bolji od Vetrenjače.. a ta zgrada iza je van funcije par godina već, novi objekat je na Bavaništanskom putu ;)

pass ko kuća haha

1734086243529.png

Tramontana isto ima picu sa "selekcijom čvaraka", mada nisam neki fan pljeskavica bureka, kajmaka i ostalog domaćeg na picama.

Ako je Bosiljak ova iz klipa Marka Zvake, bas planiram da je posetim, deluje super:

Ima u Pirotu pica sa jagnjetinom koju su mi preporucili, ali ko da ode u Pirot zbog pice. Ne znam da li je neko probao:

https://g.co/kgs/ahsPtud
Da da oni su. Nemaju vise rezervacije pa preporucujem da se dodje u neko nestandardno vreme, kad je vecera bude nekad red od 20 ljudi napolju.

Ja sam svaki put dosao oko 1-2 i uvek dobio mesto odmah, ali dok zavrsim vec se skroz popuni.

Da da oni su. Nemaju vise rezervacije pa preporucujem da se dodje u neko nestandardno vreme, kad je vecera bude nekad red od 20 ljudi napolju.

Ja sam svaki put dosao oko 1-2 i uvek dobio mesto odmah, ali dok zavrsim vec se skroz popuni.

Dobri su, mada u tom rangu mozda cak i bolji su Giovanis, a nije losa ni La Pizzeria u A bloku. Imas i Pietru u gradu, ova druga Pietra sto su otvorili u Westu mi nije nesto.

Što se tiče burgera standardno dobri su u Thyme u Zemunu, Fat boys ( mada su ovi digli cene prilicno).

Има једна мала наполитанска пицерија на Вождовцу - Зона 20, баш је за препоруку као локално месташце без превеликих амбиција, али одличних пица. Као и пицерија-кафетерија у А блоку (мој фаворит, између осталог и јер не служе Бира Ђубрети), а занимљиви су и Добри момци у Страхињића Бана (феноменално тесто, али мало чудњикава атмосфера).

Bosiljak u Bezanijskoj je eksplodirao preko noci, bio normalan restoran, ok, uvek je bilo ljudi, ali si uvek mogao i da sednes, sad je haos i guzva i redovi.

To se sve desilo posle mog posta ovde iz prosle godine

Bezanijska ulica je najjaca ulica u gradu.
😂

Što se tiče burgera standardno dobri su u Thyme u Zemunu, Fat boys ( mada su ovi digli cene prilicno).
Fat Boys mi je jedini burger koji sam pojeo i rekao - ok, posteno.

Uglavnom mi dodje da se bijem kad uzmem negde burger i vidim sta su mi prodali i shvatim da mi treba pet da bih se najeo.

U Fat Boys sam se najeo od jednog i od pola pomfrita i to je bilo u 5 sati i bio sam gladan kao vuk.

A tek ovi pored mene sto su jeli neko drpano prase, em je daleko veca porcija, em jeftinije od mog burgera, bio sam ljubomoran moram priznati.

Jedino malo imam nekad osecaj da smo otisli predaleko i da je Dorcol previse u svom nekom bablu. Koliko god bila preljubazna crnkinja koja radi, malo mi je to previse da radi neko ko jedva zna jezik i da se od gosta ocekuje da zna engleski. Zamisljam neke starije ljude iz unutrasnjosti koji sednu tamo, kakav je to sok za njih 😂 A lokacija je uz sam Kalemegdan, sigurno sedne i neko osim hipstera sa Dorcola.

Bosiljak u Bezanijskoj je eksplodirao preko noci, bio normalan restoran, ok, uvek je bilo ljudi, ali si uvek mogao i da sednes, sad je haos i guzva i redovi.

To se sve desilo posle mog posta ovde iz prosle godine

😂

Fat Boys mi je jedini burger koji sam pojeo i rekao - ok, posteno.

Uglavnom mi dodje da se bijem kad uzmem negde burger i vidim sta su mi prodali i shvatim da mi treba pet da bih se najeo.

U Fat Boys sam se najeo od jednog i od pola pomfrita i to je bilo u 5 sati i bio sam gladan kao vuk.

A tek ovi pored mene sto su jeli neko drpano prase, em je daleko veca porcija, em jeftinije od mog burgera, bio sam ljubomoran moram priznati.

Jedino malo imam nekad osecaj da smo otisli predaleko i da je Dorcol previse u svom nekom bablu. Koliko god bila preljubazna crnkinja koja radi, malo mi je to previse da radi neko ko jedva zna jezik i da se od gosta ocekuje da zna engleski. Zamisljam neke starije ljude iz unutrasnjosti koji sednu tamo, kakav je to sok za njih 😂 A lokacija je uz sam Kalemegdan, sigurno sedne i neko osim hipstera sa Dorcola.
Nije fora sa burgerom da se najedes, probaj bilo koji triple triple u smash burgeru, to ti dodje oko 360 grama mesa, oko 1200 bude, al ces se i najesti i uzivati

Ne, fora je da je fajn dajningujem burger, mani me 😂

Nije jedina fora, ali nije ni fora da das 1000+ dinara i ostanes gladan. To je obicni burger, nije kavijar, ne sme da mi bude potrebno 50 evra da bih imao jedan obrok. Burger je fast food, sirotinjska hrana.

Ne radi se o prejedanju nego da ti to bude obrok.

I bas taj Smash Burger je g***o na koje prvenstveno mislim kada pricam o malim burgerima. Ja ne znam sta je sa ljudima, niti kvalitet, a velicina kriminalna. Pojeo sam ga i i otisao do zamrzivaca da vidim sta ima jos da se jede. A tek im je prilog kriminalan, ne secam se sta je bilo, ali fazon u dva zalogaja pojedes nesto sto kosta fazon 500 dinara.

Drugarica koja je bila sa mnom je lepo jela, ali ona ima 50 kila i ne racuna se. A i ona kaze da kvalitetom nisu nista spec.

Fat boy još nisam probao ali je cena čini mi se jaka, ostao mi samo on da probam. Smash (onaj u centru) mi je ok, jedan od boljih, ne previše natrpan da ne možeš rukom da jedeš, a triple za nekih 700din ok da pojedeš, ne da se najedeš ali da pojedeš.

Skoro sam bio u Bosljku prvi put, naleteo u 5 popodne i bilo je dosta mesta. Izabrao sam neku levu picu i nije mi bila nesto, moram priznati

Bao banse i burger sam probao i tamo u restoranu, i baš su dobri, svratiću do Zemuna da overim. Hvala!

Da li idete u ruske lokale?
Ja tamo imam cudan osecaj da oni zele samo Ruse unutra.
(Moram da kazem da sam video da sluze neka neobicna jela, neki dvopek sa tursijom)

Da li idete u ruske lokale?
Ja tamo imam cudan osecaj da oni zele samo Ruse unutra.
(Moram da kazem da sam video da sluze neka neobicna jela, neki dvopek sa tursijom)
zbog tog osejaća koji imaš, ja više ne idem. bio sam par puta i kad sam shvatio tu odbojnost s njihove strane sam prestao da idem. došli u moju zemlju gde će da me smatraju kao nepoželjnog, smešna priča i apsolutno su zato lokali za izbegavanje.

zbog tog osejaća koji imaš, ja više ne idem. bio sam par puta i kad sam shvatio tu odbojnost s njihove strane sam prestao da idem. došli u moju zemlju gde će da me smatraju kao nepoželjnog, smešna priča i apsolutno su zato lokali za izbegavanje.
Zasto oni to rade, svesno ili nesvesnno?
Pa vise bi im se isplatilo da imaju vise gostiju?
Ovako, covek se najezi i ode.

To jos nigde nisam video, mislim ni kod jedne nacije, a bio sam po Evropi u puno tih restorana raznih manjina. Mogao bi da uporedim taj odnos sa nekim afrikanskim ili surinamskim restoranima, koji zele samo crnci da im dodju.

Kad smo vec kod toga.
Postoje li igde Romski/ciganski restorani?

Ne, fora je da je fajn dajningujem burger, mani me 😂

Nije jedina fora, ali nije ni fora da das 1000+ dinara i ostanes gladan. To je obicni burger, nije kavijar, ne sme da mi bude potrebno 50 evra da bih imao jedan obrok. Burger je fast food, sirotinjska hrana.

Ne radi se o prejedanju nego da ti to bude obrok.

I bas taj Smash Burger je g***o na koje prvenstveno mislim kada pricam o malim burgerima. Ja ne znam sta je sa ljudima, niti kvalitet, a velicina kriminalna. Pojeo sam ga i i otisao do zamrzivaca da vidim sta ima jos da se jede. A tek im je prilog kriminalan, ne secam se sta je bilo, ali fazon u dva zalogaja pojedes nesto sto kosta fazon 500 dinara.

Drugarica koja je bila sa mnom je lepo jela, ali ona ima 50 kila i ne racuna se. A i ona kaze da kvalitetom nisu nista spec.
Ko je spominjao fajn dajning? U zivotu nisam pojeo burger ocekivajuci da se najedem, eventualno ako uzmem neki burger obrok, nije jeftino ali nije ni hrana za svaki dan

Ја сам био у 3 различита руска локала, и био сам веома пријатно изненађен љубазношћу, квалитетом и нарочито непушењем. Капа доле што се мене тиче.

Vrh