Šta je novo?

Šta jedemo?

Večeras bacih ovo u ple'če, u skladu sa prohladnim novembarskim osjećajima.

klopa 01 s.jpg

👆 Ispod je krompir!

klopa 02 s.jpg

mrnjauuu 😋

Poslednja izmena:
Sta bi preporucili odavde kao najbolje? Naravno, ako je na primer 15 vrsta vrh, uzecu svih 15, ako je jedno bolje od drugih, uzecu to jedno 15 puta 😎

1000016454.jpg
1000016453.jpg
1000016452.jpg
1000016451.jpg
1000016450.jpg

Ovo Asahi je meni totalno bezveze, potpuna vanila, nikakav ukus, kao vodu da pijes. Ja volim pale ale Salto, ali opet, ovde ima toliko vrsta piva, zavisi sta volis.

Sve preporuke za ove T-bonove , ribeye, ćevape i burgere.
Poručivao sam nekoliko puta i svaki put je sve bilo savršeno.

IMG_7609.jpg

Prilozi

• 1711313290384444.JPG
    1711313290384444.JPG
    95,5 KB · Pregleda: 22
  • Untitled.png
    Untitled.png
    1,4 MB · Pregleda: 29
  • IMG_8729.jpg
    IMG_8729.jpg
    209,8 KB · Pregleda: 27
  • IMG_7609.jpg
    IMG_7609.jpg
    204,4 KB · Pregleda: 25
  • IMG_7607.jpg
    IMG_7607.jpg
    188,9 KB · Pregleda: 22
  • 1711314051143332.JPG
    1711314051143332.JPG
    150,6 KB · Pregleda: 19
  • 1711313290384444.JPG
    1711313290384444.JPG
    95,5 KB · Pregleda: 19
@Noki где си бре? Обзиром да те нема, морам ја да натоварим Икеу. Толико су ме изнервирали пре неки дан у ресторану, да сам им рекао свима тамо да ме више неће видети, па остаје да видимо колико ћу се дурити. Углавном, нема више бирања састојака у оброцима, можете да добијете искључиво комбинацију са слике. Значи, уз већину оброка иде пире кромпир, а печени, или помфрит, могу да се узму као додатна порција. Не знам чему онда онај ред и сервирке које те питају шта ћеш - боље да само запакују те оброке и да свако узме свој ланч пакет. Некада ми је ручак у Икеи био баш озбиљан гушт.

Kad smo kod steak-ova, imao sam kombinaciju iz neke privatne mesare na Karaburmi, uzimao sam Ribeye, 1050 dinara kilogram bez koske, meso bolje nego u Babarogi, doduse to je bilo 2020, nemam vise ni broj, ali nisam bolji, a jeftiniji steak jeo nego njihov

@Noki где си бре? Обзиром да те нема, морам ја да натоварим Икеу. Толико су ме изнервирали пре неки дан у ресторану, да сам им рекао свима тамо да ме више неће видети, па остаје да видимо колико ћу се дурити. Углавном, нема више бирања састојака у оброцима, можете да добијете искључиво комбинацију са слике. Значи, уз већину оброка иде пире кромпир, а печени, или помфрит, могу да се узму као додатна порција. Не знам чему онда онај ред и сервирке које те питају шта ћеш - боље да само запакују те оброке и да свако узме свој ланч пакет. Некада ми је ручак у Икеи био баш озбиљан гушт.

Nema... ja tražio pre nekih mesec dana brokoli, kaže može samo grasak, a brokoli kao odvojena porcija 🙂

Al me nije toliko iznerviralo kao tebe 😊

A ovde me nema... krenuo sam da frilensujem malo jače... pa mi oduzima vreme 😄 a sutra idem sa Ristivojem u NS... i to sokolom i to prva klasa... pa vi vidite koliko sam napredovao samo u ovoj godini... 😄

Proletos sam gledao svaki dinar da prištedim... Svercovao se 70% puta... a sad soko pa makar i do Petrovaradina... To me zapravno jedino nervira... s*ebu sve što taknu... Mogu misliti kako je sad ljudima koji su se oslonili da u jednom gradu žive a u drugom rade, kako se to promovisalo lepo... Kao očas posla si tamo. Sad smo se vratili kao busom ranije... Trebaće mi sat i po dok se dovučim do stana...

Eto, izvinjavam se što sručio sam sve u jednu temu... Od sutra ću bolje raspoređivati svoje postove... 🙂

E da, kad sam već na ovoj temi... znači kupon 6 u KFC... Zahvalite mi posle 😁

Драго ми је што то чујем. Али, види са тим сапутником, упути га мало како квиз функционише. :)

Puno radi čovek, nema vremena za igru 🙂

Da objasnim kupon 6 kad sam već ovde

2 Kentucky gold wrappera 4 krilca i 4 onion ringsa za 870 rsd...

Realno da su samo dva gold wrappera bila bi dobra ponuda za te pare. Jeste brzo al je ukusno...

Ovo mi je treća meksička halapenjo pica u zadnja 4 dana...

Dodam tu ajvar, jogurt i kisele krastavce...

Iskreno nisam ljubitelj pice al kad je -50% onda može 🙂

Ovo je mala al sve tri veličine su -50% na Glovu Big Pizza 🙂

20241212_222326.jpg

Pizza za mene nije nekakvo ozbiljno jelo vredno pažnje već više kao grickalice. Pre dve nedelje je prijatelj vodio u Pjetru i pizze im nisu ništa specijalno.
Dok sam trazio post o Big pici da citiram sam sebe, naleteh na ovo, bas sam pre neki dan bio, slazem se, nista spec, bas bas nista spec.

U Beogradu je meni već više od 15g, možda ne najbolja, ali najdraža pica u Pomodoru.
Ko voli tanku koru, kvalitetne sastojke, fino osoblje, nenametljivu muziku... i možda najvažnije, da bude okružen normalnom klijentelom, a ne glasnim balvanima s neandartal-njuškama, Pomodoro is the way to go. 😊

Borselino na Grbavici u Novom Sadu, glavni konobar je tamo i dalje, sve od vremena kada mi je pokojna baka svaki put kada je dobila penziju kupila picu da taj dan ne kuva.
Postoje od 1982god

Ееееее Борнео.... Имам једну трофејну глинену криглу, док су служили точено ритишевско пиво, док ти још ниси смео сам да излазиш у град. :) :) :)

Bosijlak za sesti, Chaplin za naruciti, jos su jedna preko puta druge, taman.

Vrh