Naravno da je najbolje sve sam praviti i uzgajati, nije to neka mudrost.
Ali nisu svi (ogromna vecina) u mogucnosti da to rade, zato se moraju naci kompromisi.
Za kupovno suhomesnato, najbolji je Kosmajac, kakav crni Zlatiborac.
Takodje preporuka za kulen iz http://butco.rs, imaju i druge proizvode ali nisam probao.
Ja ne jedem mnogo suhomesnatog, vise mi dodju kao prilog/zacin, tako da volim da pojedem samo ono sto je kvalitetno.
Za jogurt preporuka Zapis Tare is Bajine Baste. Njihovo mleko nisam probao, ne pijem inace.
Za hleb sam se preporodio sa kucnim pekacem, najbolje ide kombinacija razano brasno, belo brasno i spelta/heljda.
Stavim samo malo suvog kvasca (mnogo manje od preporuke), malo maslinovog ulja, soli i vode, i ispadne prste da polizes.
Tajna je u dobrom aparatu, samo Panasonic, zasto, bice vam jasno kad kupite, to je Mercedes u svetu pekara.
Ali nisu svi (ogromna vecina) u mogucnosti da to rade, zato se moraju naci kompromisi.
Za kupovno suhomesnato, najbolji je Kosmajac, kakav crni Zlatiborac.
Takodje preporuka za kulen iz http://butco.rs, imaju i druge proizvode ali nisam probao.
Ja ne jedem mnogo suhomesnatog, vise mi dodju kao prilog/zacin, tako da volim da pojedem samo ono sto je kvalitetno.
Za jogurt preporuka Zapis Tare is Bajine Baste. Njihovo mleko nisam probao, ne pijem inace.
Za hleb sam se preporodio sa kucnim pekacem, najbolje ide kombinacija razano brasno, belo brasno i spelta/heljda.
Stavim samo malo suvog kvasca (mnogo manje od preporuke), malo maslinovog ulja, soli i vode, i ispadne prste da polizes.
Tajna je u dobrom aparatu, samo Panasonic, zasto, bice vam jasno kad kupite, to je Mercedes u svetu pekara.