Šta je novo?

Šta jedemo?

Ja sam danas pojeo 400 g bureka sa šunkom i kačkavaljem. 2 kroasana sa čokoladom. Jedan mc flurry, jednu cezar salatu sa grilovanom piletinom i pola voćnog jogurta. Tim redosledom i bukvalno to sam jeo u gram. 3 kafe, šolju jogurta, koka kolu 0.25, šolju mleka i 2 čaše vode..

I ništa. Na ivici sam gladi sad al ajde zaspaću.

Vi verovatno imate sasvim drugačiji metabolizam ako bi ova količina hrane koju sam ja danas pojeo mogla da vas ugoji ili jedete troduplo više a folirate se.

I onda kad čujem izbacio je šećer iz svega...

Ajde prvo izbaci suvišne obroke a ostavi šećer u ostala 2. A ako zaista ovo što sam ja danas pojeo je vama mnogo. Onda ne znam šta da kažem. Mene to drži na ivici žgoljavosti. Bukvalno jedva postižem da održavam tih ako imam uopšte 70 kg.

Imače mogu da pravim duge pauze između obroka i da imam 2 obilnija obroka dnevno. Ali eto danas sam imao 3 obroka. Od kojih je poslednji oko 23h bio obrok salata.

Ноки, једеш како сам ја желео кад сам био мали, само још чоколадно да си узео.

Ja sam danas pojeo 400 g bureka sa šunkom i kačkavaljem. 2 kroasana sa čokoladom. Jedan mc flurry, jednu cezar salatu sa grilovanom piletinom i pola voćnog jogurta. Tim redosledom i bukvalno to sam jeo u gram. 3 kafe, šolju jogurta, koka kolu 0.25, šolju mleka i 2 čaše vode..

Vi verovatno imate sasvim drugačiji metabolizam ako bi ova količina hrane koju sam ja danas pojeo mogla da vas ugoji ili jedete troduplo više a folirate se.

Ajde prvo izbaci suvišne obroke a ostavi šećer u ostala 2. A ako zaista ovo što sam ja danas pojeo je vama mnogo. Onda ne znam šta da kažem. Mene to drži na ivici žgoljavosti. Bukvalno jedva postižem da održavam tih ako imam uopšte 70 kg.

Imače mogu da pravim duge pauze između obroka i da imam 2 obilnija obroka dnevno. Ali eto danas sam imao 3 obroka. Od kojih je poslednji oko 23h bio obrok salata.
Храна препуна адитива и појачивача укуса због које је човек стално гладан и хоће још.

За мене је то количински премало, једем отприлике двоструко више. Али, брате мили, баш шуриш са шећером.

Na stranu klopa ali malo je to vode, popijem sigurno 2L dnevno.

Znam da je malo... Ja u principu nikad 2l al imaj u vidu da su moje kafe 0.3 dl x3 skoro litra a tu je 90% vode 🙂

За мене је то количински премало, једем отприлике двоструко више. Али, брате мили, баш шуриш са шећером.

Eto onda odgovora onima koji bi da smršaju. Nek smanje količinu.

Ноки, једеш како сам ја желео кад сам био мали, само још чоколадно да си узео.

A što samo kad si bio mali? 🙂

@Beki pa istina to za burek ja već 2 sata pijem kafu i radim online poslove, proveravam sve sajtove, gledam vesti, a doručak nek sačeka, nikad ne jedem odmah čim ustanem sem ako negde žurim da izađem

Za mršavljenje je po meni jednostavno uneseš manje od onog što potrošiš kada bih baš sveo to tako krajnje matematički.
Dok ova autofagija bi trebalo da ima i neke druge efekte korisne za zdravlje.

Ja u principu odlažem doručam kafama. Trenutno uopšte nisam gladan. I da ne jedem naredna 3 sata bilo bi mi isto. Međutim čim budem pojeo doručak... biću gladan za par sati posle...

Pokušaj da ti period duge pauze kod autofagije bude ne između doručka i sledećeg obroka nego večere i prvog narednog. Tad razvuci najviše, 16 sati ili koliko možeš...

A što samo kad si bio mali? 🙂
Због висине. Сад ми треба и калорисјски и нутритивно јача храна, па бурек може, млеко обавезно уз сваки оброк, али сладоледи и то ми сметају јер због толико шећера изгубим апетит и нмг да поједем довољно квалитетне хране да одржавам килажу.
Типа јутрос сам појео 3/4 тепсије бурека са сиром и литар јогурта, али већ сада могу следећи оброк што ми и одговара, а иако је бурек мало маснији оброк није ми нешто што не могу уклопити у дан.
Људи мисле да је тешко да се смрша и да се не једе, већи је проблем да се стално једе.

Аутофагија наводно помаже људима око мождане активности, наводно јер људи кажу да се осећају паметнији, а кетоза, која ств има неке добре ствари за мозак, наступа после (вљд) 40 сати не уношења угљених хидрата. Такође сам видео да је и сам месец Рамадан здравствено баш добар за муслимане јер не једу по цео дан. Сад могуће је да је разлог томе што када имаш ограничено времена да једеш имаш и ограничено времена да једеш "лошу" храну.

Vrh