Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 58.153
Tu abecedu nutritivnosti imaju u EU ali nisam znao da su i kod nas počeli da je koriste. I zaista, i Maxi pirinač je ima na ambalaži.
Sve moze samo ne placanje u naturi![]()
Skuplje od ovog tvog tesko. Hranis se ko burzujTo su neka rebra... Ali deluju ugljenisanodeluje ukusno i potencijalno kancerogeno u isto vreme... Kao što i sve najveće slasti u životu uvek dolaze sa rizicima, hrana tu nije izuzetak
Šalu na stranu, zavidim ti... Siguran sam da je skuplje od ovoga... A ja se kao i do sada snalazim sa kutijama i koficama, šta ću kad nit imam brdo keša niti umem da kuvam...
Pogledajte prilog 236750
Kako postizes da peceno meso bude meko?
hvalaMora da ima masnoću ili rerna sa parom, rerna onda parom kuva meso i posle ga samo zapeče. Ako se nema rerna sa parom onda mast i voda i poklopljeno kuvati na 200c sat,dva zavisno od količine i vrste mesa. Nakon toga se zapeče i spolja bude hrskavo, a unutra meko i sočno. Prelivaš ga stalno sa masnoćom iz posude kad kreneš da ga zapečeš. Na slici je junetina pa izgleda tamnije nego što jeste, mada je ostalo malo duže u rerni jer nisam bio tu dok se spremalo pa je nakon programa meso ostalo u rerni (tako da uopšte nije potrebno mnogo vremena za spemanje, samo volja).
Mi smo skoro spremali vijetnamski phoMoram se pohvaliti da pa jedno sigurno godinu dana ako ne i jace sam sveo porucivanje hrane na jednom mesecno kad bas mrzi mene i devojku da spremamo, a sve vise eksperimentisemo u kuhinji.
Pre neko vece sam pravio rucno pork dumplings, ispalo lepo, skuvao ih na pari ali sam se boga mi naradio dok sam napravio testo, isekao, razvukao svaki i zavio.
Bilo jedno sigurno 30 komada tako nesto.
Devojka isto pravila par puta domacu kinesku hranu vece porcije za par dana isto top ispadne.
Da li iko ovde isto eksperimentise da pravi Azijsku hranu kod kuce?![]()
Takođe.sve vise eksperimentisemo u kuhinji.
Ne.Da li iko ovde isto eksperimentise da pravi hranu kod kuce?![]()
Ми повртари смо са нижом ценом од месопроизвођача?Zaključak je da je bitno ko sedi za tvojim stolom dok se jede, a ne sam restoran ili mesto.
Uvek smo cenili kvalitetnu hranu i danas tokom priče vidim da su konačno ponovo ljudi(devojke) krenuli da gledaju kao ogroman uspeh ljudima koji sami imaju svoju barem minimalnu za porodicu proizvodnju hrane i to kvalitetne(meso prednjači) da ne zavise od prodavnica.
Bukvalno gledaju na muškog kao nekog ekstra sposobnog ako sam uspeva da ih prehrani sa kvalitetnom ishranom, jer su to odmah epiteti da je sposoban, preduzimljiv, proizvodjač itd...
Čak i mladja generacija devojaka koja tek treba da se udaje, to jest da odabere mužjaka to sa divljenjem gleda na to(za to sam se iznenadio)
Svesne su da se prodaje raznorazno meso i proizvodi u prodavnicama i izgubilo se poverenje definitivno.
Iznenadilo me je da dosta njih iako znaju probleme življenja u kuću van grada sa sopstvenom proizvodnjom kažu da bi se sada odlučilo za to.
Ne znam da li je za ovu temu ali eto, moja saznanja su to, jer ranije nisu kao gradska deca uopšte razmišljala o selidbi u manje mesto, ali hrana dolazi kao jedan od ozbiljnijih faktora zbog kojeg bi se to uradilo.
Naravno većina i dalje uzima fast food zbog posla, ali počeli su polako neki sa autofagijama i da se fokusiraju samo na kvalitetniju ishranu.
Ja često pravim azijska jela, još češće ako računamo i razne karije (i srodnike). Najbrži recept koji me podseća bar na azijsku jeste honey-garlic piletina. Malo izazovnije je pohovana piletina sa pomorandžom, treba dosta sastojaka i malo brzine, ali je fantastično jelo. Taj recept je od male Kineskinje na yt, Souped up recipes, gde ima dosta interesantnih, autentičnih kineskih recepata.Moram se pohvaliti da pa jedno sigurno godinu dana ako ne i jace sam sveo porucivanje hrane na jednom mesecno kad bas mrzi mene i devojku da spremamo, a sve vise eksperimentisemo u kuhinji.
Pre neko vece sam pravio rucno pork dumplings, ispalo lepo, skuvao ih na pari ali sam se boga mi naradio dok sam napravio testo, isekao, razvukao svaki i zavio.
Bilo jedno sigurno 30 komada tako nesto.
Devojka isto pravila par puta domacu kinesku hranu vece porcije za par dana isto top ispadne.
Da li iko ovde isto eksperimentise da pravi Azijsku hranu kod kuce?![]()
Verovatno si sa većom kod veganki i vegetarijankiМи повртари смо са нижом ценом од месопроизвођача?